Κινηματογραφική καταδίωξη κακοποιών στην Εθνική οδό: Ένας τραυματίας από πυρά αστυνομικών

Newsroom
Κινηματογραφική καταδίωξη κακοποιών στην Εθνική οδό: Ένας τραυματίας από πυρά αστυνομικών
Κινηματογραφική καταδίωξη στην δυτική Αττική, μετά από πληροφορίες που περιήλθαν σε γνώση της Δίωξης για Ρομά που διακινούσαν ηρωίνη.

Συναγερμός σήμανε το τα ξημερώματα της Δευτέρας (20/12) στην ΕΛ.ΑΣ καθώς σημειώθηκε άγρια καταδίωξη κακοποιών τα ξημερώματα στην Αττική οι οποίοι έσπασαν τις μπάρες διοδίων για να ξεφύγουν από τους αστυνομικούς που πυροβόλησαν για να τους ακινητοποιήσουν τραυματίζοντας ελαφρά έναν από αυτούς.

Η πληροφορία που είχε φτάσει στις Αρχές ανέφερε ότι ένα αυτοκίνητο στο οποίο θα επέβαιναν δύο Ρομά μεταφέρει μεγάλη ποσότητα ηρωΐνης, σύμφωνα με το dikastiko.gr.

Οι αστυνομικοί έκαναν μπλόκο στα πρώτα διόδια κοντά στον Ασπρόπυργο με τους κακοποιούς να αναπτύσσουν ταχύτητα να σπάνε την μπάρα και να ακολουθεί καταδίωξη. Καταδίωξη κακοποιών

Στο ύψος των Μεγάρων οι κακοποιοί έκαναν αναστροφή και στην προσπάθεια τους οι αστυνομικοί να τους ακινητοποιήσουν πυροβόλησαν με αποτέλεσμα ένας από τους Ρομά να τραυματιστεί ελαφρά.

Το αυτοκίνητο ακινητοποιήθηκε τελικά πέφτοντας πάνω σε ένα τσιμεντένιο διάζωμα ενώ λίγα μέτρα νωρίτερα οι αστυνομικοί εντόπισαν και περισυνέλεξαν ένα δέμα με ηρωΐνη το οποίο σύμφωνα με τις Αρχές πέταξαν λίγο νωρίτερα οι κακοποιοί.

Οι δύο άνδρες συνελήφθησαν και όπως αποδείχθηκε είναι σεσημασμένοι για διάφορα αδικήματα ενώ το πακέτο που πέταξαν οι κακοποιοί μεταφέρθηκε στα εγκληματολογικά εργαστήρια. Οι δύο δράστες θα οδηγηθούν σήμερα στον Εισαγγελέα.