Πήγε να κλέψει εργαλεία από αυτοκίνητο, αλλά έπεσε σε επαγγελματία Kickboxer (vid)

Newsroom
Πήγε να κλέψει εργαλεία από αυτοκίνητο, αλλά έπεσε σε επαγγελματία Kickboxer (vid)
Το... λάθος αυτοκίνητο επέλεξε ένας επίδοξος κλέφτης καθώς έπεσε σε Kickboxer ιδιοκτήτη.

Πήγε για μαλλί και βγήκε κουρεμένος ένας κλέφτης, όταν προσπάθησε να κλέψει εργαλεία από το πορτμπαγκάζ ενός αυτοκινήτου που βρισκόταν σε γκαράζ, καθώς εμφανίστηκε ο ιδιοκτήτης, ο οποίος αποδείχθηκε επαγγελματίας Kickboxer.

Ο Leighton Brady μοιράστηκε το βίντεο από την κάμερα του γκαράζ στο TikTok, με την εξής λεζάντα: «Μην κλέβετε εργαλεία από το σπίτι του Kickboxer Toe2Toe. Αυτός ο κλέφτης πήρε ένα δωρεάν μάθημα kickboxing».

Στο βίντεο φαίνεται ο κλέφτης με μια κουκούλα στο κεφάλι να ψάχνει μέσα στο πορτομπαγκάζ του Brady και να αρπάζει μια εργαλειοθήκη. Την ώρα που είναι έτοιμος να φύγει εμφανίζεται ο Kickboxer που αρχίζει να τον κυνηγάει.

Ο κλέφτης πετάει αμέσως ότι έχει πάρει και τρέχει να διαφύγει, ωστόσο λίγο αργότερα φαίνεται ότι ο Kickboxer τον πιάνει, αφού ακούγονται οι φωνές του δράστη, προφανώς από τα χτυπήματα που δέχεται.

Λίγο αργότερα χτυπάει ένας συναγερμός, αφού όπως επιβεβαίωσε ο Kickboxer, ο κλέφτης γλίστρησε και έπεσε με το κεφάλι πάνω σε ένα αυτοκίνητο.

@leightonbrady

DON'T STEAL TOOLS FROM A TOE 2 TOE KICKBOXERS HOUSE, This thief had a kickboxing lesson for free 😂 ##dontsteal ##tooltheft ##tradesman ##toolthief

♬ original sound - leightonbrady