Η αντίδραση του Μπραντ Πιτ όταν του έριξε μπουνιά στο αυτί ο Έντουαρτ Νόρτον!

Newsroom
Η αντίδραση του Μπραντ Πιτ όταν του έριξε μπουνιά στο αυτί ο Έντουαρτ Νόρτον!
Τα 57 κλείνει σήμερα ο Μπραντ Πιτ, ο οποίος είχε κτυπηθεί στην πραγματικότητα από τον Έντουαρτ Νόρτον στο αυτί, στο εμβληματικό «Fight Club».

Είναι σύνηθες, οι «λαμπεροί» αστέρες συχνά να προβαίνουν σε εξομολογήσεις και να μιλούν για πάθη και λάθη του παρελθόντος. Ο Γουίλιαμ Μπράντλεϊ Πιτ ή κατά κόσμον Μπραντ Πιτ δεν αποτελεί εξαίρεση. Ο διάσημος ηθοποιός, ο οποίος σήμερα κλείνει τα 57 του χρόνια, έχει αποκαλύψει πως «δεν μπορώ να θυμηθώ ούτε μια μέρα από τότε που τελείωσα το κολέγιο, που να μην έπινα ή να κάπνιζα μαριχουάνα ή κάτι τέτοιο. Σταμάτησα τα πάντα όταν έκανα οικογένεια, εκτός από το αλκοόλ...».

Μην πιστέψει κανείς όμως πως αυτό δεν ήταν πρόβλημα, καθώς ο Πιτ, μπορούσε να πιει ακόμα και ένα μπουκάλι βότκα στα κρυφά δίχως να τον πάρει κανείς χαμπάρι. Όμως… «Έπινα πολύ, τόσο που έγινε πρόβλημα».

Έπινε πολλές φορές και σε ταινίες. Για παράδειγμα, η σκηνή στο γκολφ, στο θρυλικό Fight Club, όπου μαζί με τον Έντουαρτ Νόρτον σημαδεύουν με τα μπαλάκια να πετύχουν σπίτια και αυτοκίνητα, δεν υπήρχε στο σενάριο. Μπήκε ενδεχομένως εξαιτίας του ποτού.

Ο Νορτον και ο Πητ είχαν αρχίσει να πίνουν μαζί σε ένα βραδινό γύρισμα και κατέληξαν να παίζουν γκολφ, πετώντας τις μπάλες στο βανάκι του catering. Ο Φίντσερ τους είδε, θεώρησε ότι το παιχνίδι τους ταίριαζε απόλυτα στο ύφος της ταινίας και τους τράβηξε, βάζοντάς τους να πουν τον διάλογο της ταινίας.
Μιας που αναφερθήκαμε στο Fight Club

Αν αναρωτιέστε τώρα για το αν βασανίζεται ακόμα με το αλκοόλ, η απάντηση είναι πως το έχει κόψει: «Είναι γλυκόπικρο μεν, αλλά έχω και πάλι τα συναισθήματά μου στα χέρια μου».

Μιας και αναφέρθηκε το Fight Club, στην εμβληματική ταινία ο Μπραντ Πιτ δέχτηκε ένα αληθινό χτύπημα στην πρώτη σκηνή που παλεύει στην ταινία. Η μπουνιά που θα του έδινε ο Νόρτον θα ήταν ψεύτικη, αλλά ο σκηνοθέτης Ντέιβιντ Φίντσερ είπε στον Νόρτον να χτυπήσει πραγματικά τον Πητ για να είναι πιο ρεαλιστική η αντίδρασή του. Το αποτέλεσμα τον δικαίωσε απόλυτα, καθώς ο Μπραντ Πιτ μόλις δέχθηκε το δυνατό κτύπημα στο αυτί, του φώναξε με έκπληξη: «Με χτύπησες στο αυτί».

Αναμφίβολα, ο Μπραντ Πιτ αποτελεί έναν από τους δημοφιλέστερους ηθοποιούς του Hollywood, ωστόσο όπως δήλωσε και ο ίδιος: «Δεν με βλέπω σαν ηθοποιό πια. Μου παίρνει τόσο λίγο από το χρόνο μου και τη συγκέντρωσή μου. Οι ταινίες για μένα είναι σαν φτηνό εισιτήριο για να φτάσω σε όλα αυτά τα σκληρά συναισθήματα. Δε λειτουργεί πια, ειδικά με την πατρότητα. Εύχομαι να μπορούσα να αλλάξω το όνομά μου».