O «Profesor» του «Casa De Papel» αποκάλυψε τη «μάχη» του με τον καρκίνο: «Κινδύνεψα να χάσω το πόδι μου»

Newsroom
O «Profesor» του «Casa De Papel» αποκάλυψε τη «μάχη» του με τον καρκίνο: «Κινδύνεψα να χάσω το πόδι μου»
Ο ηθοποιός Αλβάρο Μόρτε αποκάλυψε πως σε ηλικία 30 ετών διαγνώστηκε με καρκίνο και λίγο έλειψε να του κοστίσει το πόδι του.

Στις δύσκολες εποχές που πάλευε με τον καρκίνο, πριν τη δημοφιλή και πετυχημένη σειρά του Netflix «La Casa De Papel», αναφέρθηκε ο Αλβάρο Μόρτε.

Ο «Profesor» της σειράς, αποκάλυψε πως σε ηλικία 30 ετών διαγνώστηκε με καρκίνο και λίγο έλειψε να του κοστίσει το πόδι του.

«Όταν ήμουν 30 ετών διαγνώστηκα με καρκίνο στον αριστερό μου μηρό και κινδύνευσα να χάσω το πόδι μου. Πίστεψα ότι θα πεθάνω», δήλωσε χαρακτηριστικά στη Μαδρίτη, εξηγώντας πως ο φόνος του καρκίνου, τον τρόμαζε και βρέθηκε πολύ κοντά στην κατάθλιψη.

Στη συνέχεια όμως κατάφερε να βρει τη δύναμη και να συνεχίσει: «Αποφάσισα πως τέτοιες δυσκολίες μπορεί ο καθένας να συναντήσει στη ζωή του. Πρέπει να τις αντιμετωπίζεις. Νομίζω ότι το πιο έξυπνο πράγμα που μπορεί να κάνει κανείς είναι να βρει κάτι να πίνει στην υγειά του. Εγώ έχω πολλά».

Παρά τη δημοφιλία που του έδωσε η σειρά του Netflix «Casa De Papel», στον ρόλο του «Profesor», ο Αλβάρο Μόρτε, δεν ξεχνάει από που ξεκίνησε: «Θυμίζω πάντα στον εαυτό μου ότι ξεκίνησα από το μηδέν και δεν είχα κανέναν να μου ανοίξει τις πόρτες. Έχω σπουδάσει υποκριτική και έχω δουλέψει στα χειρότερα θέατρα στην Ισπανία, όπως και πολλοί άλλοι. Προσπαθώ να μην τα ξεχάσω όλα αυτά».