Eurovision 2022: Η Αμάντα Γεωργιάδη θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα (vid)

Newsroom
Eurovision 2022: Η Αμάντα Γεωργιάδη θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα (vid)
Ανακοινώθηκε το όνομα που θα εκπροσωπήσει τελικά, την Ελλάδα στη Eurovision 2022.

Η Αμάντα Γεωργιάδη θα είναι η φετινή εκπρόσωπος της Ελλάδας στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, που θα διεξαχθεί στο Τορίνο τον προσεχή Μάιο.

πέντε υποψήφιοι για την εκπροσώπηση της Ελλάδας στην Eurovision, ήταν η Αμάντα Γεωργιάδη (Amanda Tenfjord), ο Good Job Nicky, Ηλίας Κόζας, η Joanna Drigo και η Lou Is (Λουίζα Σοφιανοπούλου).

Το απόγευμα της Τετάρτης (15/12) η εκπομπή «Στούντιο 4» έκανε γνωστό πως η Αμάντα Γεωργιάδη θα είναι η φετινή εκπρόσωπος της χώρας μας στη Eurovision.

Σε σύνδεση μέσω Skype με την εκπομπή Στούντιο 4, η Αμάντα ευχαρίστησε τους ανθρώπους που της έδειξαν εμπιστοσύνη και την επέλεξαν για τον 66ο διαγωνισμό μουσικής και εξέφρασε την χαρά της.

«Έχω πάθει σοκ αλλά είμαι πολύ χαρούμενη. Θέλω να πω ευχαριστώ που με επέλεξαν, θα κάνω ό,τι μπορώ για την Ελλάδα», είπε αρχικά η Αμάντα Γεωργιάδη.

Η Αμάντα είναι Ελληνίδα της ομογένειας με αξιοσημείωτη πορεία, ήδη, στη μουσική και στην τηλεόραση, με πολλές διακρίσεις κυρίως στις σκανδιναβικές χώρες, ενώ έχει συνθέσει η ίδια το τραγούδι που θα διαγωνισθεί για την Ελλάδα.

Η ΕΡΤ θα παρουσιάσει το τραγούδι και το video clip της Αμάντας μετά την έλευση της νέας χρονιάς.