Η ανακοίνωση του ΑΝΤ1 για «Ράδιο Αρβύλα»: «Το κανάλι ανταποκρίνεται στην επιθυμία του Κανάκη και όλων των συντελεστών»

Newsroom
Η ανακοίνωση του ΑΝΤ1 για «Ράδιο Αρβύλα»: «Το κανάλι ανταποκρίνεται στην επιθυμία του Κανάκη και όλων των συντελεστών»
Στον απόηχο των σοκαριστικών αποκαλύψεων για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, το «Ράδιο Αρβύλα» θα επιστρέψει στους τηλεοπτικούς δέκτες μετά τις γιορτές.

To «Ράδιο Αρβύλα» θα επιστρέψει στους τηλεοπτικούς δέκτες μετά τις γιορτές.

Αυτό ανακοίνωσε ο ΑΝΤ1, όπως άλλωστε είχε κάνει γνωστό ο ίδιος ο Αντώνης Κανάκης κατά τη χθεσινή εκπομπή.

Ο ΑΝΤ1 με ανακοίνωσή του, κάνει δεκτό το αίτημα του παρουσιαστή και των συντελεστών της εκπομπής, με αποτέλεσμα να πέφτει αυλαία για φέτος δύο ημέρες νωρίτερα από το προγραμματισμένο, όπως και για την εκπομπή «Βινύλιο».

Η ανακοίνωση του ΑΝΤ1

«Ο ΑΝΤ1 ανταποκρίνεται στην επιθυμία του Αντώνη Κανάκη και όλων των συντελεστών του «ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ» ώστε η εκπομπή να αποχαιρετήσει τους τηλεθεατές δύο ημέρες πριν το προγραμματισμένο «διάλειμμα» των εορτών. Η απόλυτη στήριξη του σταθμού στην εκπομπή και τους ανθρώπους της είναι αδιαπραγμάτευτη. Οι αγαπημένες εκπομπές «ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ» και «VINYΛΙΟ» θα είναι και πάλι στον τηλεοπτικό αέρα μετά τις γιορτές».

Να υπενθυμίσουμε πως ο Χρήστος Κιούσης σε άρθρο του στο Gazzetta γνωστοποίησε πως η ομάδα του «Ράδιο Αρβύλα» επικοινώνησε με την καταγγέλλουσα και θα είναι στο πλευρό της, μεταξύ άλλων έγραψε πως «Όποια νομική, ψυχολογική ή άλλη αρωγή του θύματος την αναλαμβάνουμε εμείς. Ό,τι χρειάζεται για να δικαστεί τίμια αυτή η υπόθεση, όποια νομικά και επιστημονικά εργαλεία χρειάζεται η δικηγόρος της, όλα τα αναλαμβάνουμε εμείς. Δεν θα είναι ποτέ ξανά μόνη της απέναντι σε αυτόν που τόσο άδικα την έβλαψε».