Κανάκης: «Επικοινωνήσαμε με την καταγγέλλουσα, είναι σπάνια η ποιότητά της»

Newsroom
Κανάκης: «Επικοινωνήσαμε με την καταγγέλλουσα, είναι σπάνια η ποιότητά της»
Με την πρώην σύντροφο του Στάθη Παναγιωτόπουλου επικοινώνησε ο Αντώνης Κανάκης.

Ο Αντώνης Κανάκης έκανε μια άναρτηση στο Facebook και αναφέρει πως επικοινώνησαν με την γυναίκα που κατήγγειλε τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, κάτι που είχε γνωστοποιήσει νωρίτερα σήμερα ο Χρήστος Κιούσης σε άρθρο του στο Gazzetta.

Ο παρουσιαστής του «Ράδιο Αρβύλα» στην ανάρτησή του τονίζει πως η κοπέλα πλέον δεν είναι μόνη της σε όλο αυτό.

Μάλιστα κάνει αναφορά στην σεμνότητα και την ποιότητα του χαρακτήρα της κοπέλας, τονίζοντας πως είναι σπάνια.

Αναλυτικά αναφέρει:

«Επικοινωνήσαμε εχθές με τη γυναίκα που υπέστη και ακόμα υπομένει, τη χυδαία κακοποίηση. Μας συγκλόνισε η σεμνότητα της και ένιωσα την ανάγκη να το μοιραστώ. =Έφτασε στο σημείο να μας ζητήσει συγγνώμη για τη δύσκολη θέση που έχουμε έρθει εμείς. Τέτοια είναι η σπάνια ποιότητά της.

Ο Χρήστος έγραψε ένα πολύ ουσιαστικό κείμενο και από αυτό, το μόνο που θέλω να επαναλάβω είναι το ότι, αν τυχόν μέχρι εχθές ήταν μόνη της σε όλο αυτό, πλέον δεν είναι. Είμαστε δίπλα της με όλους τους τρόπους.

Δεν μπορώ παράλληλα να μην σας εκφράσω, πόσο μας έχετε συγκινήσει με όλα τα μηνύματα στήριξης και αγάπης που μας στέλνετε. Αυτήν την αγκαλιά που μας προσφέρετε, την έχουμε τόσο πολύ ανάγκη ως άνθρωποι αυτή τη στιγμή και γι’ αυτό σας ευχαριστούμε με όλη μας την καρδιά.

Η λύπη μας για όλο αυτό που και εσείς βιώνετε, για το ότι η δουλειά μας και η εκπομπή μας έγιναν το όχημα για μπει αυτός ο άνθρωπος στο σπίτι σας, να τον αγαπήσετε εσείς και τα παιδιά σας, δεν μπορεί να περιγραφεί με λόγια».

Να υπενθυμίσουμε πως ο ΑΝΤ1 εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει πως σέβεται την επιθυμία του Αντώνη Κανάκη και των συντελεστών και οι εκπομπές «Ράδιο Αρβύλα» και «Βινύλιο» θα επιστρέψουν μετά τις γιορτές.