Παναγιωτόπουλος μετά την καταγγελία: «Ζητώ συγγνώμη, στο Ράδιο Αρβύλα δεν είχαν ιδέα»

Newsroom
Παναγιωτόπουλος μετά την καταγγελία: «Ζητώ συγγνώμη, στο Ράδιο Αρβύλα δεν είχαν ιδέα»
Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος τοποθετήθηκε με γραπτή δήλωση για πρώτη φορά μετά την καταγγελία εις βάρος του.

Την πρώτη του δήλωση μετά την καταγγελία εις βάρος του έκανε ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, η οποία προβλήθηκε στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Το Πρωινό».

Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής ο οποίος αποτελεί παρελθόν από την εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα», όπως ανακοίνωσε χτες (13/12) ο Αντώνης Κανάκης, μέσω γραπτής του δήλωσης τονίζει μεταξύ άλλων πως οι συμπαρουσιαστές του δεν είχαν ιδέα για το γεγονός αυτό, ενώ ζήτησε συγγνώμη τόσο από τους ίδιους, όσο και από την καταγγέλλουσα.

«Ζητώ συγγνώμη, στο Ράδιο Αρβύλα δεν είχαν ιδέα... Μεταμελήθηκα ειλικρινά, και δεν μπορώ παρά να ζητήσω για άλλη μια φορά συγγνώμη από τα βάθη της καρδιάς μου από το πρόσωπο που προσέβαλα», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Αναλυτικά η δήλωσή του:

«Έκανα μια απαράδεκτη πράξη, εις βάρος ενός ανθρώπου που δεν με είχε βλάψει. Έκανα την πράξη αυτή υπό την επήρεια κακής συγκυρίας στη ζωή μου, χωρίς καμία πρόθεση να βλάψω, να προσβάλλω ή να ζημιώσω κανέναν. Ήταν μια τεράστια απερισκεψία, η χειρότερη που έχω κάνει ποτέ και αντιμετωπίζω τις συνέπειες. Το μετάνιωσα πικρά και ειλικρινά, μάλιστα δεν περνάει ούτε μια μέρα έως και σήμερα που να μην το μετανιώνω. Ζήτησα συγγνώμη από το εν λόγω πρόσωπο και επανόρθωσα εμπράκτως χωρίς να θεωρώ ότι η μεταμέλειά μου εκμηδενίζει την απαξία της πράξης μου. Τώρα ζητώ συγγνώμη και δημοσίως.

Επίσης, ζητώ συγγνώμη από τους φίλους-συναδέλφους μου στην εκπομπή που συμπαρουσιάζω, οι οποίοι δεν είχαν ιδέα για το ατόπημά μου αυτό, και τους έφερα σε πολύ δύσκολη θέση. Στο εξής απέχω από την εκπομπή θέλοντας να τους απαλλάξω από αυτή τη δύσκολη θέση. Μεταμελήθηκα ειλικρινά, και δεν μπορώ παρά να ζητήσω για άλλη μια φορά συγγνώμη από τα βάθη της καρδιάς μου από το πρόσωπο που προσέβαλα».