Οι λεπτομέρειες των συμβολαίων του Survivor: Τα χρήματα, η ρήτρα και ο όρος που «δένει» τους παίκτες (vid)

Newsroom
Οι λεπτομέρειες των συμβολαίων του Survivor: Τα χρήματα, η ρήτρα και ο όρος που «δένει» τους παίκτες (vid)
Όλο το παρασκήνιο λίγο πριν την πρεμιέρα του Survivor. Πόσα θα παίρνουν οι παίκτες, ποια θα είναι η ρήτρα και ποιος ο όρος τους «δένει».

Πολλά είναι τα ονόματα που ακούγονται για την ομάδα των διασήμων στο Survivor, με κάποιους εξ' αυτών να έχουν συμφωνήσει. Μάλιστα επικές ήταν οι αντιδράσεις των παικτών που θα είναι στην ομάδα των μαχητών.

Οι αυστηροί όροι

Σύμφωνα με ρεπορτάζ που μεταδόθηκε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα», όπως όλα δείχνουν ο Ατζούν Ιλίτζαλι θέλει να «δέσει» τους παίκτες «χειροπόδαρα», ώστε να μπορέσει να διαφυλάξει τις διαρροές που θα υπάρξουν για το Survivor, το οποίο θα ξεκινήσει λίγο πριν τη νέα χρονιά.

Αξίζει να σημειωθεί πως όσα ονόματα έχον ακουστεί δεν είναι 100% σίγουρο ότι θα πάνε στο Survivor. O λόγος είναι πως ο Ατζούν θέλει να γλυτώσει τις διαρροές και έχει πει πως θα υπογράψουν όλοι όταν και εφόσον δεν απαντήσουν στα Μέσα ποτέ και κανένας, ούτε αυτοί ούτε οι συγγενείς τους, για την συμμετοχή τους στο ριάλιτι επιβίωσης.

Η τελική υπογραφή μάλιστα θα είναι λίγο πριν την αναχώρησή τους για τον Άγιο Δομίνικο. Δηλαδή δυο ημέρες πριν μπουν στο ξενοδοχείο θα υπογράψουν το τελευταίο-τελικό συμβόλαιο.

Η ρήτρα είναι ότι όποιος μιλήσει, είτε αυτός ή πρώτου βαθμού συγγενείς και δώσουν στοιχεία ή μιλήσουν σε Μέσο χωρίς την άδεια της εταιρείας παραγωγής θα αποχωρούν από το παιχνίδι και θα πηγαίνει ο επόμενος.

Επίσης αν οι παίκτες που αποχωρήσουν, αποκαλύψουν ή γενικότερα μιλήσουν για το τι γίνεται μέσα στο παιχνίδι, υπάρχει μια ρήτρα χρηματική, χωρίς ωστόσο το ποσό να έχει γίνει γνωστό. Ουσιαστικά θα πρόκειται για μείωση χρημάτων. Έχουν δέσμευση για 6 μήνες και όχι για ένα χρόνο, όπως διευκρίνισε ο δημοσιογράφος της εκπομπής.

Παράλληλα, λόγω της δέσμευσης των 6 μηνών, αν κάποιος παίκτης αποχωρήσει την πρώτη εβδομάδα, μπορεί π.χ. να επιστρέψει στο παιχνίδι μετά από 2 μήνες, κάτι που είδαμε και στο προηγούμενο Survivor. Θα είναι δηλαδή στην διάθεση της παραγωγής για να επιστρέψουν στο παιχνίδι.

Τα ποσά που θα λαμβάνουν οι παίκτες

Την προηγούμενη εβδομάδα που ο Ατζούν Ιλίτζαλι ήρθε στην Αθήνα, έκανε ραντεβού και είδε έναν έναν τους παίκτες των διασήμων, ουσιαστικά έριξε το μπάτζετ, δηλαδή τα ποσά που είχαν ακουστεί για τέσσερα και πέντε μηδενικά πίσω από τους αριθμούς, δεν υπάρχουν. Τα μηδενικά πίσω από τους αριθμούς είναι δύο με τρία.

Ωστόσο, ποσά με δυο μηδενικά είναι για πολύ λίγα πρόσωπα.

Για ποιους θα είναι μεγάλα τα ποσά

Έχει κρατήσει ένα μεγάλο μπάτζετ για την περίπτωση που δεν πάει καλά το Survivor φέτος, κάτι που φοβούνται, καθώς φέτος είναι η χρονιά της μυθοπλασίας.

Το μπάτζετ το έχουν κρατήσει για να μπουν στο παιχνίδι γύρω στον Φεβρουάριο, πρόσωπα που έχουμε ξαναδεί σε παλιότερα Survivor, κι εκεί θα δοθούν μεγάλα ποσά.