Οι ακραίες αντιδράσεις των «Μαχητών» του Survivor όταν άκουσαν το όνομά τους: «Με θλίβει», είπε η Κατερίνα Καινούργιου (vid)

Newsroom
Οι ακραίες αντιδράσεις των «Μαχητών» του Survivor όταν άκουσαν το όνομά τους: «Με θλίβει», είπε η Κατερίνα Καινούργιου (vid)
Όπως έδειξε σε αποκλειστικά πλάνα μέσα από την αίθουσα οντισιόν η εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, όσοι πέρασαν στο Survivor για τους «Μαχητές» αντέδρασαν σα να είχαν την μεγαλύτερη επιτυχία της ζωής τους.

Οι οντισιόν για το Survivor καλά κρατούν, με τον Ατζούν, που βρίσκεται τις τελευταίες ώρες στην Αθήνα να έχει αναλάβει προσωπικά τις επιλογές ιδίως των παικτών που θα είναι στην ομάδα των «Διασήμων». Προχωράνε ωστόσο παράλληλα και οι επιλογές των παικτών για την ομάδα των «Μαχητών».

Όπως έδειξε σε αποκλειστικά πλάνα μέσα από την αίθουσα οντισιόν ο Alpha και δη η εκπομπή «Super Κατερίνα» με την Κατερίνα Καινούργιου, όσοι πέρασαν αντέδρασαν σα να είχαν την μεγαλύτερη επιτυχία της ζωής τους.

Μια κοπέλα πανηγύρισε κάνοντας ότι λιποθυμάει από τη χαρά της, ενώ ένας νεαρός ξέσπασε σε πανηγυρισμούς και ξεκίνησε τα… βρισίδια από τη χαρά του.

Όλο αυτό το σκηνικό δεν άρεσε στην Κατερίνα Καινούργιου που είπε πως «όλο αυτό εμένα με θλίβει» και μαζί της συμφώνησε ο Αντρέας Μικρούτσικος.