Η επινίκια ομιλία του Νίκου Ανδρουλάκη: «Νέα σελίδα, νέα εποχή, το ΠΑΣΟΚ επέστρεψε» (vid)

Newsroom
Η επινίκια ομιλία του Νίκου Ανδρουλάκη: «Νέα σελίδα, νέα εποχή, το ΠΑΣΟΚ επέστρεψε» (vid)
Ο νέος πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης τόνισε ότι «το ΠΑΣΟΚ επέστρεψε και είναι εδώ ενωμένο δυνατό».

Μετά την υποδοχή θριαμβευτή που επεφύλαξαν φίλοι, γνωστοί και συνεργάτες, ο νέος πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, στην πρώτη του ομιλία μετά την επικράτησή του επί του Γιώργου Παπανδρέου στις εσωκομματικές εκλογές, εμφανίστηκε ενωτικός, λέγοντας πως δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι.

Αρχικά, ο Νίκος Ανδρουλάκης του 68% στις εκλογές του ΚΙΝΑΛ, ανέφερε: «Σήμερα ανοίγει μια νέα σελίδα για την ιστορία της δημοκρατικής παράταξης και του ΠΑΣΟΚ» ενώ συμπλήρωσε στη συνέχεια: «Η νέα εποχή αρχίζει με δυναμισμό, αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση» συμπλήρωσε. Παράλληλα τόνισε πως «δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι. Μοναδικός νικητής η δημοκρατική παράταξη».

Εν μέσω επευφημιών και συνθημάτων συμπλήρωσε: «Θέλω να ευχαριστήσω όσους μου έκανα τη μεγάλη τιμή να με εκλέξουν σήμερα. Ευχαριστώ την οικογένειά μου και όσους εργάστηκαν για αυτόν τον αγώνα και κυρίως τους χιλιάδες εθελοντές όλων των γενεών της παράταξης που έγιναν η ψυχή και η έμπνευση αυτής της προσπάθειας».

Δεσμεύτηκε δε «να μετατρέψει τη μεγάλη νίκη σε νίκη της πατρίδας, γιατί ο ελληνικός λαός αξίζει περισσότερα» ενώ κατέληξε: «Το ΠΑΣΟΚ επέστρεψε και είναι εδώ ενωμένο δυνατό. Να είστε καλά»!