Πολύ κλάμα στη «Φάρμα»: Ο Ψωμιάδης πλαντάζει, «είμαι ο Παναγιώτης της καρδιάς σας» (vid)

Newsroom
Πολύ κλάμα στη «Φάρμα»: Ο Ψωμιάδης πλαντάζει, «είμαι ο Παναγιώτης της καρδιάς σας» (vid)
«Όπως είδατε ούτε σταρ είμαι, ούτε βεντέτα είμαι. Είμαι ένας από σας. Στεναχωριέμαι όταν ακούω το “κύριε Παναγιώτη”» λέει στους συμπαίκτες του στη «Φάρμα» ο Παναγιώτης Ψωμιάδης.

Καινούριο επεισόδιο «Φάρμας» θα προβληθεί την Κυριακή 12/12 στις 22:15 από τον ΑΝΤ1 και όπως πρόβαλλε αποκλειστικά το «Πρωινό», ο Παναγιώτης Ψωμιάδης λυγίζει από τη συναισθηματική φόρτιση και την πίεση, ξεσπάει σε κλάματα και οι συμπαίκτες του τον χειροκροτούν.

Στο απόσπασμα που προβλήθηκε, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης ακούγεται να λέει: «Μπήκαμε χωρίς να ξέρουμε τι μας περιμένει. Όπως είδατε ούτε σταρ είμαι, ούτε βεντέτα είμαι. Είμαι ένας από σας. Στεναχωριέμαι όταν ακούω το «κύριε Παναγιώτη». Δεν φανταζόμουν ότι, στο διάβα της ζωής μου, στα τελευταία χρόνια της ζωής μου… (εκεί λυγίζει).

Δύο μεγάλους σταθμούς έχω στη ζωή μου. Όταν το 1998, βουλευτής, τοποθέτησα με τσαμπουκά την ελληνική σημαία στο κοινοβούλιο. Δεν υπήρχε μέχρι τότε. Ο δεύτερος είναι, η γέννηση της κόρης μου, γιατί η άλλη κόρη μου απ΄τη γυναίκα μου, εξίσου παιδιά μου είναι… Σας ευχαριστώ γιατί μου δώσατε το δικαίωμα… (έβαλε τα κλάματα εκεί και χειροκροτήθηκε)».

Στην κάμερα είπε: «Επειδή εγώ είμαι ο Παναγιώτης της καρδιάς σας, της Θεσσαλονίκης, για να μην πω της Ελλάδος, μου έλειψε η ανθρώπινη επαφή, οι συνεργάτες μου, οι φίλοι, μα πάνω απ΄όλα η γυναίκα μου και οι κόρες μου».