Σοβαρά επεισόδια σε σύνδεσμο του Παναθηναϊκού στην Άρτα με δύο τραυματίες

Newsroom
Σοβαρά επεισόδια σε σύνδεσμο του Παναθηναϊκού στην Άρτα με δύο τραυματίες
Ομάδα αγνώστων κρατώντας ρόπαλα και πυροσβεστήρες, επιτέθηκε σε οπαδούς που βρίσκονταν στον σύνδεσμο, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει άγρια συμπλοκή. Τους «έπιασαν» οι κάμερες.

Άγρια συμπλοκή διαδραματίστηκε στην Άρτα, το βράδυ της Τρίτης (7/12) μεταξύ οπαδών. Πιο συγκεκριμένα, όπως έγραψε το fanaripress.gr και το lawandorder.gr, οργανωμένοι οπαδοί από γειτονικό νομό, έκαναν «ντου» σε σύνδεσμο του Παναθηναϊκού στην οδό Τορελλά 1,στο ύψος του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου.

Ομάδα αγνώστων κρατώντας ρόπαλα και πυροσβεστήρες, επιτέθηκε σε οπαδούς που βρίσκονταν στον σύνδεσμο, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει άγρια συμπλοκή.

Αποτέλεσμα αυτής ήταν να τραυματιστούν δύο οπαδοί του Παναθηναϊκού. Ο ένας ελαφρά στο πόδι και ο δεύτερος στο κεφάλι με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο Άρτας για τις πρώτες βοήθειες.

Η ομάδα των χούλιγκαν επιβιβάστηκαν στα αυτοκίνητά τους και επέστρεψαν στην πρωτεύουσα γειτονικού Νομού, με την αστυνομία να είναι ενήμερη. Έχει εντοπίσει μάλιστα από κάμερες ασφαλείας τα τρία αυτοκίνητα των οπαδών της αντίπαλης ομάδας και σύντομα όπως αναφέρουν πληροφορίες του «lawandorder», θα υπάρξουν εξελίξεις στην υπόθεση.