Δεν διάβασε σωστά το μενού του Gordon Ramsay και όταν ήρθε ο λογαριασμός έπαθε… εγκεφαλικό!

Newsroom
Δεν διάβασε σωστά το μενού του Gordon Ramsay και όταν ήρθε ο λογαριασμός έπαθε… εγκεφαλικό!
Ο άτυχος Jeffrey Paige έπρεπε να ξαναδιαβάσει το μενού στο εστιατόριο του διάσημου Βρετανού chef Gordon Ramsay.

Την πάτησε για τα καλά, ένας πελάτης σε ένα από τα εστιατόρια του διάσημου Βρετανού chef Gordon Ramsay, καθώς όπως είπε, δεν διάβασε προσεκτικά τις τιμές στο μενού του εστιατορίου και όταν ήρθε ο λογαριασμός στο τέλος τα… είδε όλα!

Πως την έπαθε ο φίλος μας Jeffrey Paige; Επισκέφτηκε την κοπέλα του οπότε έκλεισε ένα τραπέζι στο Gordon Ramsay Steak που βρίσκεται στο Harrah's Resort Atlantic City Hotel and Casino. Έκατσαν και κοιτάζοντας το μενού έμεινε έκπληκτος όταν είδε ότι η μπριζόλα του θα στοίχιζε 26 λίρες (30 ευρώ). Ή έτσι νόμιζε… Γιατί στην πραγματικότητα στοίχιζε 315 λίρες δηλαδή 370 ευρώ, ενώ το σύνολο του λογαριασμού έφτασε στις 462 λίρες ή 543 ευρώ.

2

Μιλώντας στο Reddit, ο Jeffrey είπε: «Σκέφτηκα ότι θα ξεφτιλιζόμουν αν θα έπαιρνα βοδινό Wagyu και πραγματικά η προσφορά στο γιαπωνέζικο A5 Kobe ήταν φθηνότερη!

Η μπριζόλα ήταν καταπληκτική. Είμαι 40 ετών και είχα φάει μόνο Wagyu. Ποτέ Kobe. Έλιωνε στο στόμα σου.

Παραγγείλαμε επίσης μερικά άλλα φαγητά, ορεκτικά και η κοπέλα μου πήρε για πρώτη φορά το διάσημο μοσχαρίσιο κρέας του Chef Ramsay. Συνολικά ένα καταπληκτικό γεύμα και ήμασταν χαρούμενοι που μπορούσαμε να υποστηρίξουμε το εστιατόριο και το προσωπικό του σε αυτές τις δύσκολες στιγμές (κορονοϊού). Και… δεν μπορούσα να πιστέψω ότι ο Kobe ήταν φθηνότερο από τον Wagyu…

2

Ή έτσι νόμιζα... Έπρεπε να ξαναδιαβάσω το μενού, γιατί όταν ήρθε ο λογαριασμός, για 2 άτομα, ήταν πάνω από 600,00 δολάρια (534 ευρώ).

Στη συνέχεια ο φίλος μας εξήγησε: «Αποδείχθηκε ότι το ιαπωνικό A5 ήταν 35 δολάρια (31 ευρώ) ανά ουγγιά με ελάχιστο μέγεθος αγοράς, 4 ουγκιών. Δεν ήταν 35 δολάρια για 4 ουγκιές. Οπότε εγώ πήρα 12 ουγγιές (σ.σ. 12 χ 35 = 420)».

Ήρθε λοιπόν ο λογαριασμός και το γεύμα αποδείχθηκε… πικρό!