Άλλαξε κανάλι μετά το πρώτο επεισόδιο: Η φετινή εκπομπή που κανείς δεν πίστευε ότι βγήκε στον αέρα

Άλλαξε κανάλι μετά το πρώτο επεισόδιο: Η φετινή εκπομπή που κανείς δεν πίστευε ότι βγήκε στον αέρα
Μόλις μία εκπομπή κατάφερε να βγάλει στο OPEN το VeroNikoShow πριν «κοπεί» από το πρόγραμμα του σταθμού, μετά και τις έντονες αντιδράσεις στα social media.

Η ελληνική τηλεόραση δεν θα σταματήσει ποτέ να μας εκπλήσσει. Κάπως έτσι, λοιπόν, εντελώς ξαφνικά πριν από μερικές ημέρες (το Σάββατο 27 του Νοέμβρη κατά την 1:00 τα ξημερώματα) έκανε πρεμιέρα μια εκπομπή, που κανείς δεν μπορούσε να καταλάβει ποιο ακριβώς είναι το concept της και γιατί βγήκε στον αέρα.

Μιλάμε για το VeroNikoShow του OPEN, στο οποίο είδαμε σε ρόλο παρουσιαστών, το μοντέλο, Veronica Mercury, που είχε συστηθεί στο κοινό μέσα από την εκπομπή της Αννίτας Πάνια και τον ηθοποιό και γνωστό μέσα από το Tik Tok, Νίκο Αναγνωστόπουλο.

Όπως είπαν οι δυο τους στην εκπομπή της Νικολέττας Ράλλη στο ίδιο κανάλι, όπου και παρευρέθηκαν λίγο πριν την πρεμιέρα τους για να διαφημίσουν το σόου τους, ουσιαστικά θα παρουσιάζουν αστεία βίντεο, θα σχολιάζουν την επικαιρότητα, θα κάνουν σκετσάκια, ερωτήσεις στον κόσμο, ενώ θα υπάρχει και live μουσική.

Για το τελευταίο κομμάτι, έκαναν μεταγραφή τον Γιώργο Σπετσιώτη, που ξεχώρισε από τη συμμετοχή του στο House of Fame του ΣΚΑΪ. Ένα λίγο πιο «φτωχό» βραδινό σόου με λίγα λόγια, το οποίο στήθηκε, με στόχο να «πιάσει» το νεανικό κοινό. Ωστόσο, η πρώτη τους εκπομπή προκάλεσε αρκετές απορίες στους χρήστες του Twitter.

Αν και η εκπομπή ήταν προγραμματισμένη να «παίζει» κάθε Σαββατοκύριακο αργά το βράδυ, την αμέσως επόμενη ημέρα δεν είδαμε νέο επεισόδιο στο κανάλι. Οι (λίγοι) χρήστες του Twitter, που το περίμεναν, έμειναν με την απορία, βλέποντας ότι προβλήθηκε η πρώτη εκπομπή σε επανάληψη.

Και φτάνουμε στο δεύτερο ΣΚ, όπου υποτίθεται ότι το VeroNikoShow θα επέστρεφε στο OPEN την κλασσική του ώρα. Κάτι τέτοιο, όμως, δεν συνέβη. Χωρίς να υπάρχει κάποια επίσημη ενημέρωση, η εκπομπή «κόπηκε» από το ανοιχτό κανάλι, στη θέση της μπήκε telemarketing και αυτή μετακόμισε ξαφνικά στο Epsilon, με τους χρήστες του Twitter να το ανακαλύπτουν τυχαία.

Φυσικά, ξεκίνησαν και διάφορα σχόλια για το πού μπορεί να προβληθεί το show την επόμενη φορά και κουίζ για το αν θα σταματήσει οριστικά. Η αλήθεια είναι ότι δεν θα λείψει και σε κανέναν.