Συγκλονίζει ο Μικρούτσικος: «Με φέρανε σχεδόν νεκρό στο Ιπποκράτειο» (vid)

Newsroom
Συγκλονίζει ο Μικρούτσικος: «Με φέρανε σχεδόν νεκρό στο Ιπποκράτειο» (vid)
Ο Ανδρέας Μικρούτσικος αναφέρθηκε στην περιπέτεια που πέρασε με την υγεία του και αποκάλυψε πως πριν από δυο χρόνια είχε μεταφερθεί «σχεδόν νεκρός» στο Ιπποκράτειο.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος, ο οποίος το τελευταίο διάστημα πέρασε μια περιπέτεια με την υγεία του μίλησε τηλεφωνικκά στην εκπομπή «Όλα Γκουντ» του ΣΚΑΪ.

Αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην περιπέτεια που πέρασε και συγκλόνισε όταν αποκάλυψε πως στο Ιπποκράτειο τον είχαν μεταφέρει σχεδόν νεκρό.

«Μου θυμίζω γάτα. Πέρασα πολλά. Πριν δύο χρόνια, με φέρανε σχεδόν νεκρό στο Ιπποκράτειο. Έκτοτε πίστευα ότι αυτό ήταν μια ευκαιρία για να συνειδητοποιήσω κάποια πράγματα και πως από εκεί και πέρα θα χαιρόμουν ό,τι υπόλοιπο ζωής έχω. Δεν πίστευα ότι άλλες δύο φορές θα έκανα το ίδιο εγχείρημα. Άρα η γάτα που έχω, από τις εφτά ζωές μέσα μου έχει καταναλώσει τις τρεις», ανέφερε ο παρουσιαστής.

«Αγαπάω τον ΣΚΑΙ κι ας φαίνεται ότι του έχω ένα άχτι. Τι ριάλιτι είναι αυτά που κάνει φέτος ο ΣΚΑΙ βρε παιδιά; Τα μαγειρικά; Τι αποτυχία είναι αυτή με τα μαγειρικά ριάλιτι… Το έχουμε το μαγειρικό, τι την θέλετε την επανάληψη;» τόνισε, ο παρουσιαστής στη συνέχεια του τηλεφωνήματος.