Ράλλη για τη γκάφα στον αέρα του Open: «Το γνωρίζαμε και κάναμε αστειάκι, ήμασταν λίγο άτακτοι» (vid)

Newsroom
Ράλλη για τη γκάφα στον αέρα του Open: «Το γνωρίζαμε και κάναμε αστειάκι, ήμασταν λίγο άτακτοι» (vid)
«Αν το ξέραμε ότι θα έπαιρνε τέτοια διάσταση και τέτοια διαφήμιση η εκπομπή μας, θα το είχαμε κάνει νωρίτερα», ανέφερε η Νικολέττα Ράλλη.

H Νικολέττα Ράλλη μίλησε στην σημερινή (4/12) για την γκάφα που είχε γίνει στον αέρα του Open, την προηγούμενη εβδομάδα, που για περίπου δυο λεπτά η παρουσιάστρια δεν είχε καταλάβει ότι η εκπομπή είχε ξεκινήσει.

    Η παρουσιάστρια είπε πως το γνώριζαν όλοι και ότι έκαναν πλάκα.

    «Πολλά συζητήθηκαν αυτή την εβδομάδα και είναι λογικό. Η αλήθεια είναι ότι αν το ξέραμε ότι θα έπαιρνε τέτοια διάσταση και τέτοια διαφήμιση η εκπομπή μας, θα το είχαμε κάνει νωρίτερα. Κάναμε ένα έτσι αστειάκι, πλακίτσα», είπε αρχικά η Νικολέττα Ράλλη.

    Η Νικολέττα Ράλλη πρόσθεσε στη συνέχεια: «Αναφέρομαι στην έναρξη της εκπομπής μας την προηγούμενη εβδομάδα και εκείνα τα δύο… αγγελοπουλικά λεπτά. Δική μας ήταν η έμπνευση, δεν έφταιγε κάποιος άλλος δυστυχώς, δεν είχαμε ενημερώσει, ήμασταν λίγο άτακτοι».

    «Αλλά παρόλα αυτά εγώ ξέρω ότι πολλοί από εσάς που με γνωρίζετε χρόνια ότι το καταλάβατε από την πρώτη στιγμή και μάλιστα μου είπατε ότι πρέπει να γίνω και ηθοποιός», είπε κλείνοντας η Νικολέττα Ράλλη.