Καταστροφές σε συρμούς του ηλεκτρικού από οπαδούς, μετά το ΑΕΚ-Κηφισιά

Newsroom
Καταστροφές σε συρμούς του ηλεκτρικού από οπαδούς, μετά το ΑΕΚ-Κηφισιά
Oπαδοί έσπασαν 20 τζάμια και 15 φωτιστικά στο τρένο που βρίσκονταν στον σταθμό Ειρήνη.

Ζημιές σε συρμό του ηλεκτρικού σιδηρόδρομου σημειώθηκαν το βράδυ της Τετάρτης 1/12/2021, μετά τον αγώνα κυπέλλου ΑΕΚ – Κηφισιά, που διεξήχθη στο ΟΑΚΑ.

Ζημιές σε συρμό

Συγκεκριμένα, οπαδοί έσπασαν 20 τζάμια και 15 φωτιστικά στο τρένο που βρίσκονταν στον σταθμό Ειρήνη, ενώ ανησυχία προκαλεί στους εργαζόμενους η διεξαγωγή του ντέρμπι της Κυριακής (5/12) ΑΕΚ – ΠΑΟ στο ίδιο γήπεδο και τονίζουν πως αγωνιούν μη σπάσουν οι οπαδοί συρμούς και την ερχόμενη εβδομάδα δεν έχουν τρένα να εξυπηρετήσουν τους επιβάτες στην γραμμή 1 πρώην ΗΣΑΠ.

Ζημιές στον συρμό

Και στο προηγούμενο ντέρμπι το περίμεναν και η διοίκηση λένε οι εργαζόμενοι πως δεν έκανε τίποτα, τότε είχαν σπάσει έξι τρένα. Μέχρι στιγμής η ΣΤΑΣΥ δεν έχει προχωρήσει σε κάποια ανακοίνωση. Στην προηγούμενη ανακοίνωσή της τόνιζε πως:

«Η Διοίκηση της ΣΤΑ.ΣΥ. είναι σε διαρκή επικοινωνία για το θέμα με το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, την Ελληνική Αστυνομία, καθώς και τις εμπλεκόμενες αθλητικές ομάδες και ζητά για ακόμη μια φορά τη λήψη επιπρόσθετων μέτρων για την αποτελεσματική φύλαξη των εγκαταστάσεων, αλλά και τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών».

Πηγή: ert.gr