Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχασε το στοίχημα με την μπύρα μετά την καταστροφή του έργου στο λιμάνι Μαράθου (vid)

Newsroom
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχασε το στοίχημα με την μπύρα μετά την καταστροφή του έργου στο λιμάνι Μαράθου (vid)
Οι ψαράδες είχαν προειδοποιήσει από τον Ιούλιο τον πρωθυπουργό για το έργο στο λιμάνι Μαράθου και εκείνος είχε βάλει στοίχημα.

Η σφοδρή κακοκαιρία των τελευταίων ημερών που έπληξε τη Μεσσηνία κατέστρεψε και το έργο στο λιμάνι του Μαράθου. Οι ψαράδες από τη Μαραθόπολη, τον Ιούλιο σε μια συνάντηση που είχαν με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, τον είχαν προειδοποιήσει ότι το έργο που γίνεται στο λιμάνι του Μαράθου θα το πάρει η θάλασσα.

Συγκεκριμένα ο εκπρόσωπος των ψαράδων είχε πει στον πρωθυπουργό: «Το έργο στο λιμάνι του Μαράθου έχει ξεκινήσει λάθος. Πρώτα έπρεπε να κατασκευαστεί μπαστούνι προστασίας των ακτών και έπειτα να προχωρήσουν τα έργα εντός του λιμένα. Ελάτε τον Οκτώβριο να δείτε εάν θα υπάρχει λιμάνι. Θα το έχει πάρει η θάλασσα. Και θα έρθουν τότε και θα σας ζητήσουν κι άλλα λεφτά όπως έγινε στην Κυπαρισσία».

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης τότε του είχε απαντήσει ότι λεφτά άλλα δεν υπάρχουν για να εισπράξει την ατάκα του εκπροσώπου των ψαράδων «τότε, πάει το έργο».

Τότε ο πρωθυπουργός είχε πει στον ψαρά ότι θα πάει τον Οκτώβριο και εάν δεν έχει πάρει το λιμάνι η θάλασσα τότε θα πρέπει να τον κεράσει μια μπύρα.

Από την σφοδρή κακοκαιρία των τελευταίων ημερών που έπληξε την περιοχή το έργο το κατάπιε η θάλασσα και οι δρόμοι καλύφθηκαν από τη στάθμη της.