Η Σταρ Ελλάς Άννα Παυλίδου «κόπηκε» από τα Μις Κόσμος γιατί δεν έχει κάνει την 2η δόση του εμβολίου (vid)

Newsroom
Η Σταρ Ελλάς Άννα Παυλίδου «κόπηκε» από τα Μις Κόσμος γιατί δεν έχει κάνει την 2η δόση του εμβολίου (vid)
Η Άννα Παυλίδου είχε νοσήσει και ο ΕΟΔΥ την είχε ενημερώσει να κάνει μία δόση εμβολίου. Στην Αμερική όμως έχουν άλλο πρωτόκολλο και απαιτούνται δύο δόσεις.

Εκτός του διαγωνισμού ομορφιάς «Μις Κόσμος» που θα γίνει στην Αμερική τέθηκε η Σταρ Ελλάς 2021 Άννα Παυλίδου, καθώς δεν έχει κάνει την 2η δόση του εμβολίου για τον κορονοϊό και σύμφωνα με τα πρωτόκολλα για την πανδημία που έχουν εκεί, δεν μπορούσαν να τη δεχτούν.

Όπως ανέφερε η ίδια η Άννα Παυλίδου, μιλώντας στον ΣΚΑΪ και την εκπομπή «Love it» με την Ιωάννα Μαλέσκου, πριν από έξι μήνες είχε νοσήσει από κορονοϊό.

Επικοινώνησε με τον ΕΟΔΥ και ενημερώθηκε πως σε αυτή την περίπτωση χρειάζεται να κάνει μία και όχι δύο δόσεις του εμβολίου για τον κορονοϊό.

Στην Αμερική όμως το πρωτόκολλο είναι διαφορετικό με αποτέλεσμα οι διοργανωτές του διαγωνισμού «Μις Κόσμος» να μην μπορούν να δεχτούν την Ελληνίδα, θεωρώντας πως οι υπόλοιπες διαγωνιζόμενες δεν θα είναι ασφαλείς.

Μοιραία την απέκλεισαν από τον διαγωνισμό: «Δεν το δέχτηκε η Αμερική, ενώ εγώ δεν μπορούσα να κάνω τη δεύτερη δόση» είπε χαρακτηριστικά η ίδια στο «Love It».

Ανέφερε μάλιστα, πως αντίστοιχα προβλήματα αντιμετώπισαν και άλλες διαγωνιζόμενες, όπως η εκπρόσωπος της Ρωσίας, η οποία επίσης δεν μπορούσε να λάβει μέρος στον διαγωνισμό γιατί οι ΗΠΑ δεν δέχτηκαν το ρωσικό εμβόλιο (Sputnik).