Εξώδικο από την οικογένειά του Γιώργου Καραϊβάζ στη Ζήνα Κουτσελίνη (vid)

Newsroom
Εξώδικο από την οικογένειά του Γιώργου Καραϊβάζ στη Ζήνα Κουτσελίνη (vid)
Με αφορμή δηλώσεις της ίδιας της παρουσιάστριας, αλλά και του δικηγόρου Απόστολου Λύτρα, για την δικηγόρο της οικογένειας και τη μητέρα και αδερφή του αδικοχαμένου δημοσιογράφου.

Το εξώδικο από την οικογένεια του αδικοχαμένου Γιώργου Καραϊβάζ, διάβασε στην εκπομπή της στο Star «Αλήθειες με τη Ζήνα», η Ζήνα Κουτσελίνη, με αφορμή δηλώσεις της ίδιας αλλά και του δικηγόρου Απόστολου Λύτρα.

Η Ζήνα Κουτσελίνη ανέφερε στον «αέρα» της εκπομπής το εξώδικο που έστειλε η οικογένεια του πρώην στενού συνεργάτη της, Γιώργου Καραϊβάζ και συγκεκριμένα η δικηγόρος τους Ρόη Παυλέα και ο ασκούμενος δικηγόρος Σπύρος Χαριτάτος.

Σύμφωνα με όσα αναφέρονται σε αυτό, στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» στις 18 Νοεμβρίου, η Ζήνα Κουτσελίνη και ο δικηγόρος Απόστολος Λύτρας ισχυρίστηκαν ότι η μητέρα και η αδερφή του Γιώργου Καραϊβάζ «υποκινήθηκαν από τους Ρόη Παυλέα και Σπύρο Χαριτάτο για επικοινωνιακούς λόγους, προκειμένου να αναλάβει η κ. Ρόη Παυλέα την υπεράσπιση της κατηγορίας».

Σημειώνεται δε από τη μητέρα και την αδερφή του δολοφονημένου δημοσιογράφου ότι η Ζήνα Κουτσελίνη και ο Απόστολος Λύτρας μίλησαν για τη μητέρα και την αδερφή του Γιώργου Καραϊβάζ με απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς, λέγοντας ότι είναι «γυναίκες από το χωριό και δεν έχουν επαρκή νοημοσύνη για να επιλέξουν νομικό συμπαραστάτη».

Παράλληλα, με όσα αναφέρονται στο εξώδικο η Ζήνα Κουτσελίνη είχε «ξεσπάσει κατά του Σπύρου Χαριτάτου», λέγοντας ότι «χώρισε την οικογένεια Καραϊβάζ σε δύο στρατόπεδα».

Η Ζήνα Κουτσελίνη, απαντώντας για τη χρόνια φιλία Γιώργου Καραϊβάζ και Σπύρου Χαριτάτου που αναφέρεται στο εξώδικο, είπε: «Η σύζυγος και ο γιος του Γιώργου Καραϊβάζ διαψεύδουν ότι ο Γιώργος και ο Σπύρος Χαριτάτος υπήρξαν για χρόνια φίλοι. Αν μπορεί ο Σπύρος Χαριτάτος ας αποδείξει ότι βγήκαν μία φορά έξω για καφέ. Τα λέω αυτολεξεί, όπως είπαμε αυτολεξεί και όσα μας έστειλαν εδώ (σ.σ. στο εξώδικο)».