Αυτός είναι ο νέος ήχος του Sin Boy και δεν έχει καμία σχέση με την τραπ

Αυτός είναι ο νέος ήχος του Sin Boy και δεν έχει καμία σχέση με την τραπ
Στο νέο του κομμάτι κομμάτι ο Sin Boy χορεύει Cha Cha στους βράχους της Σαντορίνης.

Μοιάζει λες και έχουν περάσει τουλάχιστον δέκα χρόνια από τότε που ο Sin Boy κυκλοφόρησε το «Mama», τρελαίνοντας τον αλγόριθμο του ελληνικού Youtube. Κι όμως, ήταν μόλις πριν δυόμιση χρόνια, την άνοιξη του 2019.

Μετά την κυκλοφορία του πρώτου του προσωπικού album, ακολούθησε μια περίεργη περίοδος για τον καλλιτέχνη. Άλλαξε το όνομά του σε Lil Jesus, ακύρωσε όλες του τις συναυλίες, ισχυρίστηκε ότι κάποιοι ήθελαν να τον σκοτώσουν, αποχώρησε από τη δισκογραφική εταιρεία με την οποία συνεργαζόταν και πήγε να μείνει στην Αλβανία.

Εκεί μαζί με τη σύντροφό του, τη Rina, δημιούργησαν την δική τους δισκογραφική εταιρεία, την AlphaPopOriginal και άρχισαν να πειραματίζονται σε νέους ήχους. Κάπως έτσι, πριν από μερικούς μήνες στο δεύτερό του album, ακούσαμε κομμάτια με ποπ, disco, αλλά και electronic επιρροές, ξεφεύγοντας από τον γνώριμο ήχο της τραπ, με την οποία μας συστήθηκε.

Σήμερα, ο Sin Boy επιστρέφει ξανά και πάλι με νέα μουσική. Μαζί με τη Rina βρέθηκαν στη Σαντορίνη, όπου γύρισαν το video clip του κομματιού ChaCha, το οποίο όπως λέει και το όνομά του, κινείται σε latin ρυθμούς. Ο δημιουργός του «Mama» βγάζει τη στολή του τράπερ και φοράει το κουστούμι του Κουβανέζου χορευτή.

@sinboybaby

Chacha

♬ original sound - Sin Boy

Φοράει καπέλο και μαζί με την ντάμα του λικνίζεται στον χορό της ChaCha. Παράλληλα, τον βλέπουμε να οδηγεί ένα ρετρό αμάξι και να στέκεται μπροστά από το διάσημο ηλιοβασίλεμα της Σαντορίνης.

Αν κάτι δεν καταλαβαίνουμε, όμως, αυτό είναι οι στίχοι του κoμματιού. Ο Sin Boy λέει στην Rina «Αλίκη, esta noche, δωσ'μου ένα φιλί / Αλίκη, είσαι στο ναυτικό / Uno, dos, tres να μετρήσω θέλω τις φορές / Όσα θες θα σου τα δώσω εγώ».

Τι θέλει άραγε να πει ο ποιητής;