Νέο αδιανόητο σχόλιο της Μεϊμαρίδη για Σαντικάι: «Τελείωσαν αυτά με τον σαλιγκάρι, πως τον λένε» (vid)

Newsroom
Νέο αδιανόητο σχόλιο της Μεϊμαρίδη για Σαντικάι: «Τελείωσαν αυτά με τον σαλιγκάρι, πως τον λένε» (vid)
Η Μάρα Μεϊμαρίδη επανήλθε με ένα ακόμα αδιανόητο σχόλιο για τον Χρήστο Σαντικάι.

Στο θέμα του Χρήστου Σαντικάι αναφέρθηκε η Μάρα Μεϊμαρίδη, όταν ρωτήθηκε από τον ρεπόρτερ του MEGA, λίγη ώρα μετά την ολοκλήρωση του τελευταίου live του J2US, αν έχει μιλήσει με την Λάουρα Νάργες. Πριν από μερικές μέρες είχε κάνει ένα ρατσιστικό σχόλιο για την καταγωγή του τραγουδιστή.

Η Μάρα Μεϊμαρίδη τόνισε: «Δεν την έχω δει καθόλου την Λάουρα Νάργες. Δεν το τράκαρα πουθενά αυτό το κορίτσι. Επειδή κρυώνω και είμαι κουκουλωμένη στο καρότσι μου, κάθομαι εκεί και δεν με βλέπει κανένας».

Και συνέχισε: «Δεν έκανα κανένα λάθος! Με συγχωρείς… It’s all right! Τελειώσαν τώρα αυτά με τον σαλιγκάρι, πως τον λένε! Είπα ότι ανθρωπολογικά υπάρχουν πέντε ράτσες. Ανοίξτε και το google να το δείτε».

Για να συμπληρώσει: «Ποιος λέει ότι έχει καταργηθεί ο ορισμός ράτσα για τους ανθρώπους; Την επιστήμη μου την παρακολουθώ! Και επίσης, όλα αυτά τα δισεκατομμύρια άνθρωποι που κυκλοφορούν στον πλανήτη καταγόμαστε από ένα χωριουδάκι της Αφρικής από έξι γυναίκες» συμπλήρωσε η Μάρα Μεϊμαρίδη για να καταλήξει πως «είμαστε όλοι Αφρικανοί και όλοι αδέλφια».

Δείτε όσα είπε μετά το 06:00