Εξώδικο ΣΚΑΪ σε Ράδιο Αρβύλα για το ακατάλληλο βίντεο του Big Brother (vid)

Newsroom
Εξώδικο ΣΚΑΪ σε Ράδιο Αρβύλα για το ακατάλληλο βίντεο του Big Brother (vid)
«Νομίζαμε ότι είχαμε πιάσει πάτο αλλά υπάρχουν χειρότερα. Το μόνο ελπιδοφόρο είναι ότι δεν παρακολουθεί κανείς αυτό το πρόγραμμα» ήταν το σχόλιο του Αντώνη Κανάκη.

Η προβολή του ακατάλληλου βίντεο του Big Brother από τους «Ράδιο Αρβύλα» που είχε διαρρεύσει αλλά ποτέ δεν είχε προβληθεί φυσικά από τον ΣΚΑΪ, ανάγκασε τον σταθμό του Φαλήρου να στείλει εξώδικο στον ΑΝΤ1 και στη σατιρική εκπομπή.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος, Ναταλία Ανδρικοπούλου στο «Χαμογέλα και Πάλι» του Mega: «Οι σχέσεις των δύο πλευρών παραμένουν εχθρικές εδώ και δύο χρόνια.

Πλέον οδηγούνται και σε νομικές ενέργειες κι αιτία είναι το Big Brother και το βίντεο, που διέρρευσε στο διαδίκτυο με δύο παίκτες. Δεν υπήρξε αρχικά αντίδραση από τον ΣΚΑΪ γιατί δεν προβλήθηκε κάτι, αλλά εσωτερικά έγινε έρευνα για τα πρόσωπα από την παραγωγή που διέρρευσαν το υλικό κι απομακρύνθηκαν…».

Συνέχισε λέγοντας: «Το ποτήρι ξεχείλισε, όταν ο ΣΚΑΪ είδε την αναφορά των «Ράδιο Αρβύλα» σε αυτό. Χρησιμοποίησαν τίτλους από τα sites, που είχαν κάνει γνωστό το θέμα και με τον καυστικό τους τρόπο έδειξαν σκηνές πικάντικες.

Στην συνέχεια με κάλυψη έδειξαν μερικά δευτερόλεπτα από το ροζ βίντεο για να ακουστεί το σχόλιο των ανθρώπων, που ήταν παρόντες και ουσιαστικά γελούσαν εις βάρος των παικτών.

Το σχόλιο ήταν αρκετά αιχμηρό. Είπαν “νομίζαμε ότι είχαμε πιάσει τον πάτο κι υπάρχουν χειρότερα και το μόνο ελπιδοφόρο είναι ότι δεν παρακολουθεί κανείς αυτό το πρόγραμμα”.

Ο ΣΚΑΪ βγήκε στην αντεπίθεση, έβγαλε ανακοίνωση το βράδυ της Πέμπτης, που ανέφερε ότι το συγκεκριμένο υλικό αποκτήθηκε κι αποτυπώθηκε αθέμιτα και προανήγγειλε νομικές ενέργειες κατά παντός υπευθύνου κι όσων το αναπαρήγαγαν.

Χθες (26/11) εστάλη εξώδικο από τον ΣΚΑΙ στον ΑΝΤ1 και στους «Ράδιο Αρβύλα» για την συγκεκριμένη αναφορά, επειδή χρησιμοποιήθηκε παράνομο αποκτηθέν υλικό και ζήτησαν να μην επαναληφθεί κάτι τέτοιο.

Ενδεχομένως να υπάρξει και κάποια αντίδραση από τον ΑΝΤ1».