O μικρός γιος του Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ βαδίζει στα βήματα του πατέρα του

O μικρός γιος του Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ βαδίζει στα βήματα του πατέρα του
Ο 24χρονος Τζόζεφ μοιάζει όλο και περισσότερο στον πατέρα του, Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ, με το σώμα του να είναι σε τρομερή κατάσταση.

Τι κι αν έχει πατήσει τα 74 χρόνια ζωής; O Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ συνεχίζει να γυμνάζεται και να διατηρεί το σώμα του σε μια αρκετά καλή κατάσταση. Ο πρώην Κυβερνήτης της πολιτείας της Καλιφόρνια φαίνεται, όμως, πως έχει περάσει την ίδια αγάπη για τη γυμναστική και στον μικρότερο γιο του, Τζόζεφ Μπαένα.

Το πέμπτο παιδί του Σβαρτσενέγκερ είναι το λιγότερο γνωστό απ’ όλα και το μόνο που δεν έχει πάρει το επίθετό του. Κι αυτό γιατί σε αντίθεση με την Κριστίνα, τον Κρίστοφερ, τον Πάτρικ και την Κάθριν, τα οποία τα έχει κάνει με την πρώην σύζυγό του, Μαρία Σράιβερ, ο Τζόζεφ είναι καρπός του έρωτά του Άρνολντ με την επί χρόνια υπάλληλο του γραφείου του, Μίλντρεντ Πατρίθια Μπαένα.

Το γεγονός ότι έχει κρατήσει το επίθετο της μητέρας του και όχι του πατέρα του, είναι το τελευταίο που απασχολεί τον Τζόζεφ αυτή τη στιγμή. Άλλωστε δεν το χρειάζεται καν για να αποδείξει ότι είναι γιος του Σβαρτσενέγκερ. Το αποδεικνύουν οι φωτογραφίες του.

Στα 24 του ο νεαρός Μπαένα είναι κάτοχος Bachelor of Business από το πανεπιστήμιο Pepperdine της Καλιφόρνια, αλλά ασχολείται φανατικά και με το bodybuilding. Παράλληλα, είναι ιδιαίτερα ενεργός και στα social media, διατηρώντας έναν λογαριασμό στο Instagram με περισσότερους από 340.000 ακόλουθους.

Ανεβάζει συχνά φωτογραφίες από τις προπονήσεις του στο γυμναστήριο, καθώς επίσης και από πόζες που θυμίζουν αρκετά αυτές του πατέρα του.

Πρόσφατα, ανέβασε και μία φωτογραφία του (χωρίς μπλούζα) από τα γυρίσματα μιας νέας ταινίας, ανακοινώνοντας με αυτό τον τρόπο ότι μπαίνει για τα καλά στο κομμάτι της υποκριτικής. Η έκφραση το μήλο έπεσε κάτω από τη μηλιά ταιριάζει απόλυτα στην περίπτωση του Τζόζεφ Μπαένα και του Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ.