Δύο γκαφατζήδες Άγγλοι έκλεψαν σκούτερ, το έριξαν σε αυτοκίνητο και μετά ζήτησαν ασθενοφόρο (vid)

Newsroom
Δύο γκαφατζήδες Άγγλοι έκλεψαν σκούτερ, το έριξαν σε αυτοκίνητο και μετά ζήτησαν ασθενοφόρο (vid)
Οι γκαφατζήδες της χρονιάς στο Μάντσεστερ.

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στο Μάντσεστερ της Αγγλίας. Δύο νεαροί εθεάθησαν να κλέβουν ένα σκούτερ, κουβαλώντας το με τα χέρια. Εκείνη τη στιγμή ένας περαστικός που είχε βγάλει τον σκύλο του βόλτα τους είδε και άρχισε η καταδίωξη.

Κατά την διάρκεια της καταδίωξης μαζεύτηκαν και άλλοι περαστικοί και τότε οι δύο κλέφτες προσπάθησαν να διαφύγουν, βάζοντας μπροστά το σκούτερ. Ωστόσο, τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν καλά γι αυτούς, καθώς αποδείχθηκαν ατζαμήδες στην οδήγηση.

Αυτός που οδηγούσε έχασε τον έλεγχο, καβάλησε το πεζοδρόμιο και το σκούτερ κατέληξε σε ένα παρκαρισμένο αυτοκίνητο, με τους δύο κλέφτες να προσγειώνονται στον δρόμο. Κάπου εκεί φαίνεται ότι έσπασε και η «συνεργασία» τους, αφού ο ένας κατάφερε να σηκωθεί, καβάλησε πάλι το σκούτερ και έφυγε, αφήνοντας πίσω τον άλλον που κρατούσε το χτυπημένο δάχτυλό του.

Μάλιστα, κάθισε στο πεζοδρόμιο και ζήτησε από τους περαστικούς να καλέσουν ασθενοφόρο επειδή πονούσε. «Το άξιζες αυτό», του είπε ένας από αυτούς που είχαν συγκεντρωθεί στο σημείο. Λίγο αργότερα έφτασε και η αστυνομία, ωστόσο ο νεαρός με το σκούτερ είχε ήδη τραπεί σε φυγή.

Δείτε το βίντεο