Έχασε τις οικονομίες του σε κρυπτονομίσματα έπειτα από μεθύσι, αλλά επανήλθε και έβγαλε 50.000 δολάρια

Newsroom
Έχασε τις οικονομίες του σε κρυπτονομίσματα έπειτα από μεθύσι, αλλά επανήλθε και έβγαλε 50.000 δολάρια
Μετά από ένα βράδυ... κραιπάλης έχασε τα χρήματά του, αλλά επανήλθε δριμύτερος.

Ένας Αυστραλός μετά από μια νύχτα με αρκετή κατανάλωση αλκοόλ, έχασε τις επενδύσεις του σε Bitcoin και Ethereum, όμως δεν πτοήθηκε και στη συνέχεια κατάφερε να βγάλει το ποσό των 50.000 δολαρίων από την αγορά κρυπτονομισμάτων.

Ο 24χρονος Τζος από το Σίδνεϊ ασχολήθηκε για πρώτη φορά με τα κρυπτονομίσματα κατά την διάρκεια ενός ταξιδιού του στο Τόκιο, που είχε βρεθεί με φίλους του το 2017. Ένα βράδυ που είχαν βγει έξω και είχαν καταναλώσει αρκετό αλκοόλ, ο Τζος αποφάσισε να επενδύσει τα χρήματά του σε κρυπτονομίσματα, με την παρότρυνση των φίλων του.

Ωστόσο, τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν και τόσο καλά γι αυτόν. Έχασε 3.000 δολάρια μετά την πτώση της τιμής του Bitcoin. «Επηρεάστηκα από την διαφημιστική εκστρατεία γύρω από την μόδα των κρυπτονομισμάτων και έτσι σκέφτηκα ότι ήταν καλή ευκαιρία για μένα να επενδύσω σε αυτά», είπε ο Τζος.

Κρυπτονομίσματα

«Ένας φίλος μου επικοινώνησε με έναν γνωστό του οικονομικό σύμβουλο που του είπε: ''Δεν γίνεται να αποτύχεις. Επένδυσε τώρα και θα γίνεις πλούσιος''. Χωρίς να κάνουμε καμία έρευνα, ένα βράδυ ρίξαμε αρκετά χρήματα και πήγαμε για ύπνο. Το επόμενο πρωί διαπίστωσα ότι είχαμε υποστεί μια μεγάλη συντριβή», πρόσθεσε.

Παρόλα αυτά ο Τζος δεν πτοήθηκε και αποφάσισε να δοκιμάσει ξανά. Αλλά αυτή τη φορά ήταν λίγο πιο προσεκτικός, καλύτερα προετοιμασμένος και νηφάλιος. Και έτσι είδε την επένδυση των 12.000 δολαρίων να του αποφέρει 50.000 δολάρια.

«Έφτασα σε ένα σημείο που μπορούσα να επενδύω σε διαφορετικά κρυπτονομίσματα για τα οποία γνώριζα πλέον περισσότερα, αντί να τα ρίχνω όλα στο ethereum. Δεν έχω βάλει άλλα χρήματα, απλώς κερδίζω και μετά βγάζω από τα κερδισμένα και επενδύω σε άλλα κρυπτονομίσματα», εξήγησε ο Τζος.