Οργή στο twitter για το «ψωμόλυσσες» της Τούνη στην Aegean: «Τι είναι, τα υπαλληλάκια σου και τους πέταξες 50άρικο;» (vid)

Newsroom
Οργή στο twitter για το «ψωμόλυσσες» της Τούνη στην Aegean: «Τι είναι, τα υπαλληλάκια σου και τους πέταξες 50άρικο;» (vid)
Ο κόσμος βράζει και πάλι με την ανεπίτρεπτη και απαράδεκτη συμπεριφορά της Ιωάννας Τούνη.

Για ακόμη μία φορά η Ιωάννα Τούνη προκαλεί με τα όσα λέει και όσα κάνει και μετά διαμαρτύρεται γιατί ο κόσμος και τα media τη σχολιάζουν και την κριτικάρουν. Τι έκανε αυτή τη φορά η influencer που υποστηρίζει ότι έχει δύο εταιρείες;

Πέταξε με τη γνωστή αεροπορική εταιρεία Aegean και όπως υποστηρίζει, επειδή η χειραποσκευή της της ήταν «2 κιλά έξτρα» τη χρέωσαν με 40 ευρώ παραπάνω. Δεν θα έπρεπε- να το κάνουν γιατί, όπως υποστηρίζει τους έχει δώσει τόσα λεφτά αφού «πετάει» μαζί τους, μίνιμουμ, δύο φορές την εβδομάδα.

Το αποκορύφωμα είναι, πως τους χαρακτήρισε «ψωμόλυσσες» και «τους πέταξα 50 ευρώ και έφυγα. Καλά δεν έκανα;».

Όπως είναι λογικό, αυτή η συμπεριφορά της, έχει προκαλέσει οργή στον κόσμο, ο οποίος πνέει τα μένεα στο twitter και την κατακρίνει για ακόμη μία φορά. Κάποιοι μάλιστα αναφέρουν, ότι πολλές φορές η εταιρεία για 1-2 κιλά το προσπερνάει και δεν χρεώνει.

Δείτε μερικά χαρακτηριστικά tweets: