5 πολύ καλοί λόγοι για να βάλεις το ψήσιμο στη ζωή σου

Newsroom
5 πολύ καλοί λόγοι για να βάλεις το ψήσιμο στη ζωή σου
Μόλις το αποφασίσεις η General Gas θα σου παρέχει όλα όσα χρειάζεσαι για να το απολαύσεις.

Νόστιμα τα φαγητά στον φούρνο, στο τηγάνι και στην κατσαρόλα, αλλά όλοι έχουμε να θυμόμαστε ένα barbeque στο οποίο ένα φαινομενικά απλό φαγητό όπως μια ψητή μπριζόλα, ένα ψητό μπιφτέκι ή ένα ψητό ψάρι έχει καταχωρηθεί στο μυαλό μας σαν ένα από τα πιο νόστιμα πράγματα που φάγαμε ποτέ.

Αυτό συμβαίνει τόσο γιατί το ψήσιμο κρεάτων και λαχανικών σε μια ψησταριά τους δίνει μια ξεχωριστή γεύση, όσο και γιατί το ψήσιμο αποτελεί μια ξεχωριστή ιεροτελεστία. Παρακάτω θα αναλύσουμε τους βασικότερους λόγους για τους οποίους πρέπει να βάλεις το ψήσιμο στη ζωή σου και να απευθυνθείς στην General Gas προκειμένου να αποκτήσεις την ψησταριά και τα σχετικά αξεσουάρ που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σου.

1. Γίνεται πιο υγιεινό το φαγητό

Στη σχάρα συμβαίνει το εξής μαγικό. Όχι μόνο (σχεδόν) όλα τα φαγητά που ψήνονται εκεί είναι πολύ πιο νόστιμα από ό,τι αν τα μαγειρέψουμε με κάποιο διαφορετικό τρόπο, αλλά είναι ταυτόχρονα και πιο υγιεινά. Στην ψησταριά χρησιμοποιούμε λιγότερο λάδι, τα λίπη στο κρέας λιώνουν πιο γρήγορα, ενώ με την μείωση του χρόνου μαγειρέματος τα θρεπτικά συστατικά και οι γεύσεις μένουν ανέπαφα.

2. Γιατί στην General Gas θα βρεις όλα όσα χρειάζεσαι για το ψήσιμο

......

Από τις καναδέζικες ψησταριές Broil King μέχρι μαχαίρια, σκευή μαγειρικής και αξεσουάρ ψησίματος στα καταστήματα της General Gas σε Βριλήσσια (Σισμανογλείου 8) και Βούλα (Λ. Βουλιαγμένης 32) θα βρεις όλα όσα χρειάζεσαι για το ψήσιμο. Στο site της εταιρείας θα διαβάσεις συνταγές και χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με το ψήσιμο, ενώ αυτές τις μέρες μπορείς να επωφεληθείς και των προσφορών για την Black Friday.

3. Για τη χαρά της διαδικασίας

Όπως αναφέραμε στον πρόλογο, το ψήσιμο αποτελεί ιεροτελεστία. Δεν πετάς απλώς το κρέας πάνω στην ψησταριά και περιμένεις να ψηθεί. Είτε η ψησταριά είναι στο μπαλκόνι είτε σε κήπο, καλείς την παρέα σου πλάι της και όσο ψήνεις βάζετε κάτι να πιείτε. Συζητάτε όλα όσα δεν μπορείτε να πείτε στο τραπέζι παρουσία όλων, ενώ δοκιμάζετε και αυτά που ψήνετε, τάχα μου για να διαπιστώσετε αν ψήνονται σωστά. To bbq συνδυάζεται άψογα με βραδιές Champions και Europa League, αλλά και μεσημέρια με Super League.

4. Απλοποιεί τη διαδικασία του μαγειρέματος

......

Στην ψησταριά τα πάντα μαγειρεύονται πιο εύκολα. Από τα λαχανικά μέχρι το ψάρι και το κρέας. Δεν χρειάζεται κάποια ιδιαίτερη προετοιμασία, ούτε έξτρα σάλτσες για συνοδευτικό. Μία μεγάλη γαβάθα με σαλάτα και ένα καλό μαρινάρισμα για τους μερακλήδες είναι αρκετά για να απογειωθεί το γεύμα. Άσε που μπορείς να είσαι πολύ καλός ψήστης χωρίς απαραίτητα να ξέρεις να μεγειρεύεις.

5. Απλοποιεί τη διαδικασία του καθαρίσματος

Γενικώς τα πράγματα στο ψήσιμο είναι πολύ πιο απλά. Αφού, λοιπόν, είναι απλή η διαδικασία της ετοιμασίας του φαγητού, απλή θα είναι και η διαδικασία της καθαριότητας. Μετά το ψήσιμο δεν υπάρχουν ντάνες με βρώμικες κατσαρόλες, ταψιά και πιάτα. Ένα καλό καθάρισμα στην σχάρα είναι αρκετό ώστε η ψησταριά να είναι έτοιμη για το επόμενο ψήσιμο.