Άγρια επίθεση σε ζευγάρι στην Κυψέλη: Ληστές επιτέθηκαν σε διανομέα και τη σύζυγό του με μαχαίρι

Newsroom
Άγρια επίθεση σε ζευγάρι στην Κυψέλη: Ληστές επιτέθηκαν σε διανομέα και τη σύζυγό του με μαχαίρι
Πιθανότατα, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, οι ίδιοι οι κακοποιοί να είχαν παραγγείλει το φαγητό για να ληστέψουν το θύμα.

Άγρια επίθεση δέχτηκαν ένας διανομέας φαγητού και η σύζυγος του, από δύο ληστές το απόγευμα της Κυριακής (14/11) στη Κυψέλη.

Οι δράστες επιτέθηκαν στο ζευγάρι όταν σταμάτησαν έξω από πολυκατοικία στην οδό Όλγας Κωνσταντινίδου για να παραδώσει ο 35χρονος ντελίβερι μια παραγγελία, σύμφωνα με το lawandorder.gr.

Πιθανότατα λένε αστυνομικές πηγές οι ίδιοι οι κακοποιοί να είχαν παραγγείλει το φαγητό για να ληστέψουν το θύμα.

Όταν το ζευγάρι κατέβηκε από το μηχανάκι, οι δύο ληστές που φορούσαν κουκούλες και σκούρα ρούχα τους επιτέθηκαν. Ο ένας με μαχαίρι έσκισε τα ρούχα του 35χρονου διανομέα και τον τραυμάτισε στα πλευρά, και ο συνεργός πέταξε με δύναμη την γυναίκα στο οδόστρωμα και τις άρπαξε την τσάντα της.

Φεύγοντας οι αδίστακτοι κακοποιοί πήραν τα κλειδιά της μηχανής για να μην τους ακολουθήσουν τα θύματα. Ο 35χρονος τους κυνήγησε για μερικά μέτρα πετώντας τους πέτρες, αλλά οι ληστές κατάφεραν να διαφύγουν. Το ζευγάρι ενημέρωσε την αστυνομία και το ΕΚΑΒ, και ο νεαρός ομογενής μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες. Το Τμήμα Ασφάλειας Κυψέλης έχει αναλάβει την έρευνα για την σύλληψη των δραστών της αιματηρής ληστείας.