Τα «έχασε» όταν εντόπισε κατάστημα να πουλάει ένα σακουλάκι Cheetos 7 λίρες

Newsroom
Τα «έχασε» όταν εντόπισε κατάστημα να πουλάει ένα σακουλάκι Cheetos 7 λίρες
Ένας περαστικός στο Λονδίνο έμεινε με το στόμα ανοιχτό όταν είδε σε κατάστημα να πωλούνται γαριδάκια Cheetos 7 λίρες το σακουλάκι.

Άφωνος έμεινε ένας Άγγλος όταν εντόπισε κατάστημα του Λονδίνου να πουλάει το σακουλάκι με γαριδάκια Cheetos για 6,99 λίρες. Λίγο αργότερα δημοσίευσε την φωτογραφία με τα γαριδάκια και την τιμή τους στο facebook και έγραψε: «Γαριδάκια 7 λίρες! Τι είναι αυτό;».

Η δημοσίευσή του όπως ήταν φυσικό προκάλεσε κι άλλες αντιδράσεις, με δεκάδες άτομα να σχολιάζουν και να εκφράζουν τις διαμαρτυρίες του για την αύξηση των τιμών. «Ως Αμερικανός, μπορώ να πω ότι δεν αξίζουν τόσο», έγραψε ένας χρήστης. «Ο γιος μου παρατήρησε ότι στο Έσεξ πωλούνται για 2 λίρες», έγραψε άλλος, ενώ ένας τρίτος συμπλήρωσε: «Εκεί που μένω έχουν 1,40 λίρες».

Ένας άλλος έγραψε: «Πήγαμε σε ένα κατάστημα με εφημερίδες στην Canon Street και ήθελε 20 λίρες για ένα πακέτο Marloboro. Γελάσαμε και βγήκαμε έξω». Ωστόσο, κάποιοι επισήμαναν ότι το πρόσθετο κόστος εισαγωγής αντικειμένων από τις ΗΠΑ, συνήθως είναι λίγο πάνω από 2 λίρες.

Υπάρχουν κι αυτοί πάντως, που δεν θεωρούν τόσο σοκαριστικές τις τιμές στο Λονδίνο. Για παράδειγμα πριν μερικές μέρες υπήρξαν αναφορές για παμπ στην πρωτεύουσα που πουλούσε ένα μπουκάλι μπύρα 750 ml για 47 λίρες.