ΔΕΝ επιβεβαιώνεται το περιστατικό με τις 9 νοσούσες σε σούπερ μάρκετ της Καλαμπάκας

Newsroom
ΔΕΝ επιβεβαιώνεται το περιστατικό με τις 9 νοσούσες σε σούπερ μάρκετ της Καλαμπάκας
Κανείς από αρμόδιους δεν ήταν σε θέση να αποδείξει πως η υπό εξέταση ιστορία είναι αληθινή.

Ένα απίστευτο περιστατικό φέρεται να συνέβη σε σούπερ μάρκετ της Καλαμπάκας, με πολίτες οι οποίοι νοσούσαν με covid-19 αλλά είχαν πάει να ψωνίσουν κανονικά, ωστόσο όπως αναφέρουν τα ελληνικά HOAXES είναι κάτι που δεν επιβεβαιώνεται.

Λαμβάνοντας υπόψιν τα διαθέσιμα δεδομένα και τις μαρτυρίες των κατοίκων της Καλαμπάκας με τους οποίους επικοινωνήσαμε, καθίσταται σαφές πως η υπό εξέταση ιστορία δεν επαληθεύεται. Αντιθέτως, όλα δείχνουν πως η ιστορία των εννέα γυναικών, που υποτίθεται πως απομακρύνθηκαν ομαδικώς από την πίσω πόρτα του καταστήματος μετά την ανακοίνωση από τα μεγάφωνα, είναι κατασκευασμένη και δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, αναφέρουν τα ελληνικά HOAXES.

Ποια ήταν η είδηση

Μάλιστα το παράδοξο είναι πως το σούπερ μάρκετ έβγαλε ανακοίνωση για ένα άτομο, αλλά τελικά αποδείχτηκε πως ήταν 9 εκείνοι που επέλεξαν να βγουν έξω και να ψωνίσουν ενώ ήξεραν πως νοσούν.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το tameteora.gr ένας πελάτης ενώ ψώνιζε είδε μέσα στο σούπερ μάρκετ μια γνωστή του και γνώριζε ότι νοσεί με κορονοϊό.

Ο πελάτης αμέσως πήγε στην υπεύθυνη του καταστήματος και ανέφερε το περιστατικό.

Τότε από τα μεγάφωνα του Super Market ακούστηκε: «Αγαπητοί πελάτες, μόλις πληροφορηθήκαμε ότι στο κατάστημα υπάρχει κάποιος πελάτης ο οποίος νοσεί από κορoνοϊό και έπρεπε να είναι σε καραντίνα. Παρακαλούμε για να μην γίνει θέμα να εξέλθει από την πίσω πόρτα του καταστήματος».

Και τότε συνέβη το εξής παράδοξο: Από την πίσω πόρτα του καταστήματος έτρεξαν να βγουν όχι ένα, αλλά εννέα άτομα!