Τραγική κατάληξη για τον μηχανολόγο που αναζητούσαν στην Νικολούλη: Τον είχαν «ξεχάσει» στα αζήτητα

Newsroom
Τραγική κατάληξη για τον μηχανολόγο που αναζητούσαν στην Νικολούλη: Τον είχαν «ξεχάσει» στα αζήτητα
Ο Διονύσης Καλογερόπουλος εντοπίστηκε από την έρευνα της εκπομπής νεκρός στα ψυγεία του νοσοκομείου «Ελπίς».

Τραγική ήταν η κατάληξη για τον 41χρονο μηχανολόγο από την Ζαχάρω Ηλείας, τον οποίo αναζητούσαν οι συγγενείς του στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη, το βράδυ της Παρασκευής (12/11).

Όπως αναφέρει το anikolouli.gr, ο Διονύσης Καλογερόπουλος 41 χρόνων, εντοπίστηκε από την έρευνα της εκπομπής νεκρός στα ψυγεία του νοσοκομείου «Ελπίς» όπου βρισκόταν ξεχασμένος επί εννέα μέρες χωρίς να έχει γίνει καν νεκροτομή.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της εκπομπής, ο άτυχος άνδρας είχε χάσει τη ζωή του από το δεύτερο 24ωρο της εξαφάνισής του και παρά το γεγονός ότι είχε σημάνει Missing Alert κανένας δεν ερεύνησε αν το πτώμα ανήκει στον αγνοούμενο.

Ο Διονύσης εντοπίστηκε στη συμβολή των οδών Θήρας και Σταυροπούλου στο κέντρο της Αθήνας τα ξημερώματα της Κυριακής 7 Νοεμβρίου. Επιλήφθηκε το ΑΤ Αγίου Παντελεήμονα, το οποίο προχώρησε σε δακτυλοσκοπικό έλεγχο. Ο μηχανολόγος δεν ήταν σεσημασμένος για να αποκαλυφθεί η ταυτότητά του και έτσι απλά, μπήκε στα αζήτητα.

Ο Διονύσης, μηχανολόγος σε τάνκερ είχε έρθει στην Αθήνα την Παρασκευή 5 Νοεμβρίου για να επισκεφτεί έναν γιατρό. Θα επέστρεφε αυθημερόν στη Ζαχάρω, όπου έμενε.

Κάτι φαίνεται ότι συνέβη και παρέμεινε στην πρωτεύουσα με αποτέλεσμα τον τραγικό του θάνατο.

Το δύσκολο έργο της αναγνώρισης ανέλαβε η αδελφή του που βρισκόταν την Παρασκευή 12 Νοεμβρίου στο στούντιο του «Τούνελ» με την ελπίδα να τον βρει ζωντανό. Με ενέργειες της εκπομπής, έγινε η επαφή της αρχικά με το ΑΤ Αγ. Παντελεήμονα και στη συνέχεια με το νοσοκομείο Ελπίς.