Στηβ Ντούζος: «Πέθανα κατά τη διάρκεια επέμβασης καρδιάς» (vid)

Newsroom
Στηβ Ντούζος: «Πέθανα κατά τη διάρκεια επέμβασης καρδιάς» (vid)
Ο Στηβ Ντούζος αποκάλυψε πως δεν μιλάει με κανέναν από τους ηθοποιούς που ήταν μαζί στις ταινίες. «Αυτοί μαζεύονταν και διάβαζαν Ρίτσο, εγώ καβάλαγα τη μηχανή και πήγαινα για γκόμενες».

Ο Στηβ Ντούζος παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή του ΣΚΑΪ «Όλα Γκουντ».

Μεταξύ άλλων μίλησε για τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπισε, αναφέρθηκε στην μεγάλη επιτυχία που γνώρισε με τις ταινίες «Ρόδα, τσάντα και κοπάνα», ενώ αποκάλυψε πως δεν μιλάει με κανέναν από τους ηθοποιούς που έπαιζαν μαζί.

«Έπεσα σε κώμα κατά τη διάρκεια επέμβασης καρδιάς, πέθανα!»

«Έχω πάθει τέσσερα εμφράγματα. Το χειρότερο ήταν το 2011 που έπεσα σε κώμα πάνω σε μια επέμβαση καρδιάς… Πέθανα! Δεν το βάζω όμως κάτω, μέσα μου πιστεύω ότι δεν έχω τίποτα και έτσι λειτουργώ», είπε.

«Κι εγώ κι όλη μου η οικογένεια πιστεύουμε πάρα πολύ στον Θεό. Η τελευταία μου σκέψη καθώς έσβηνα ήταν «Παναγία μου σώσε με». Μέχρι τότε δεν το είχα πει ξανά. Όταν ξύπνησα μετά από τρεις μέρες στην εντατική, αισθάνθηκα ένα σφίξιμο στο στήθος σαν να μου είπε πως μου δίνει άλλη μια ευκαιρία» συμπλήρωσε.

«Δεν μιλάω με τους ηθοποιούς που ήμασταν μαζί στις ταινίες»

Στη συνέχεια αποκάλυψε πως δεν έχει σχέσεις με τους συμπρωταγωνιστές του στις ταινίες των 80’s: «Δεν μιλάω με κανέναν από τους ηθοποιούς που ήμασταν μαζί στις ταινίες. Ούτε τότε ούτε και τώρα. Δεν τα βρίσκαμε με κανέναν. Αυτοί μαζεύονταν και διάβαζαν Ρίτσο και έπαιζαν Σαββόπουλο, ενώ εγώ καβάλαγα τη μηχανή και πήγαινα στην παραλία για γκόμενες».