Επιβάτης σε ΚΤΕΛ έφτυνε και φώναζε: «Έχω σκοτώσει πενήντα ανθρώπους»

Newsroom
Επιβάτης σε ΚΤΕΛ έφτυνε και φώναζε: «Έχω σκοτώσει πενήντα ανθρώπους»
Ο 68χρονος όταν αντίκρισε τους αστυνομικούς άλλαξε συμπεριφορά, ηρέμησε και φόρεσε τη μάσκα του.

Ένα τρομακτικό σκηνικό έζησαν οι επιβάτες του υπεραστικού ΚΤΕΛ Μαγνησίας, όπως αναφέρει το taxydromos.gr, καθώς ένας άνδρας συνεπιβάτης τους έβγαλε τη μάσκα του και άρχισε να φτύνει, ενώ φώναζε πως έχει σκοτώσει ανθρώπους.

Ο 68χρονος απειλούσε τον κόσμο δίχως να έχει προκληθεί ή να έχει συμβεί το παραμικρό και έλεγε ότι έχει σκοτώσει πενήντα άτομα. Έφτυνε στο πάτωμα και αρνούνταν να φορέσει τη μάσκα του.

Λίγο έξω από την Αθήνα ο οδηγός του ΚΤΕΛ Μαγνησίας αναγκάστηκε να σταματήσει το πούλμαν και κάλεσε την αστυνομία, καθώς οι περίπου 32 επιβάτες είχαν τρομοκρατηθεί.

Ο οδηγός, ψύχραιμα παρότρυνε τον 68χρονο να ηρεμήσει και να συμμορφωθεί γιατί φόβιζε τον κόσμο, ωστόσο φαινόταν να μη συνειδητοποιεί τι έκανε.
Κάποια στιγμή μάλιστα έκατσε δίπλα σε μια νεαρή κοπέλα και άρχισε πάλι να λέει για τους φόνους που έχει διαπράξει.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο 68χρονος όταν αντίκρισε τους αστυνομικούς άλλαξε συμπεριφορά, ηρέμησε και φόρεσε τη μάσκα του. Οι αστυνομικοί του επέτρεψαν να συνεχίσει το ταξίδι του, όταν ενημερώθηκαν ότι αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας και ότι αναγκάζεται να επισκέπτεται συχνά την πρωτεύουσα γι αυτόν τον λόγο, ωστόσο τον προειδοποίησαν, ότι αν προκαλούσε ξανά με τη συμπεριφορά του, θα τον οδηγούσαν στο αυτόφωρο.