Αποκάλυψη Λέφα: «Με πήρε η σύζυγος του Φιλιππίδη και μου είπε να πω πως δεν έκανε αυτά που τον κατηγορούν» (vid)

Newsroom
Αποκάλυψη Λέφα: «Με πήρε η σύζυγος του Φιλιππίδη και μου είπε να πω πως δεν έκανε αυτά που τον κατηγορούν» (vid)
Ο Γιώργος Λέφας μίλησε για την εμπειρία που είχε με τον Πέτρο Φιλιππίδη και το τηλεφώνημα από την σύζυγό του, Ελπίδα Νίνου.

Σε αποκαλύψεις για την συμπεριφορά του Πέτρου Φιλιππίδη και όχι μόνο, προχώρησε με συνέντευξή του στο Open Weekend, ο Γιώργος Λέφας.

Αρχικα, μιλώντας για τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας με τις καταγγελίες εις βάρος του γνωστού ηθοποιού, είπε στην Πένυ Καβέτσου...

«Δεν έπεσα από τα σύννεφα με τις καταγγελίες του. Έβλεπα κάποια πράγματα, αλλά δε μπορούσε να φτάσει το μυαλό μου ότι ήταν σε τέτοια έκταση, όταν ακούστηκαν αυτά τα πράγματα από το Μetoo. Έχουμε τσακωθεί άπειρες φορές για ψύλλου πήδημα. Μπορεί για παράδειγμα να μην είχα πει σωστά μία ατάκα πάνω στη διόρθωση. Είχα περάσει πάρα πολλά και δεν έδινα σημασία. Έλεγα μέσα μου λέγε, λέγε και θα το κάνω εγώ όπως θέλω. Έβγαινε εκτός εαυτού για μηδαμινό λόγο. Όταν χάσεις την ταπεινότητά σου, καβαλάς το καλάμι και γίνεσαι εξουσιαστής. Γιατί η εξουσία όταν δεν έχει στέρεες βάσεις είναι μόνο στον ναρκισσισμό και γυρνάει μπούμερανγκ στον εαυτό σου και καταστρέφεται η ζωή σου. Ήξερα ότι φλέρταρε αλλά σε τέτοιο σημείο; Δε μπορούσα να το διανοηθώ. Δεν υπέπεσε κάτι στην αντίληψή μου ότι έβαζε κάποιες με το ζόρι να κάνουν αυτά τα πράγματα, δε γίνεται.».

Μάλιστα, προέβη και σε άλλες αποκαλύψεις στη συνέχεια: «Τα τελευταία 10 χρόνια εξαφανίστηκε. Ούτε παρέα έκαναν τα παιδιά μας, ούτε παρέα έκαναν οι σύζυγοί μας. Του έστελνα μηνύματα στις γιορτές και δεν μου απαντούσε καν. Πιστεύω ότι τον οδήγησε να ξεκόψει η αλαζονεία και το καινούριο περιβάλλον του. Πάντα ήταν επιρρεπής στο να ακούει τους άλλους. Η γυναίκα του, η Ελπίδα Νίνου, με πήρε τηλέφωνο μήπως θέλω να βοηθήσω την κατάσταση και της είπα όχι. Μου ζήτησε να πω ότι δεν τα έκανε αυτά ο Πέτρος. Πώς να τα πω για πες μου;»