Έκανε παραγγελία στα McDonald’s 6.400 τεμαχίων αξίας 7.400$: Έπρεπε να ετοιμαστεί σε 4 ώρες (vid)

Newsroom
Έκανε παραγγελία στα McDonald’s 6.400 τεμαχίων αξίας 7.400$: Έπρεπε να ετοιμαστεί σε 4 ώρες (vid)
Η παραγγελία αξίας 7.400$ που έγινε στα McDonald’s και έπρεπε να έτοιμη σε 4 ώρες, πρέπει να είναι η μεγαλύτερη που έχει γίνει ποτέ.

Τα McDonald’s φημίζονται για την ταχύτητά τους στις παραγγελίες που δέχονται από τους πελάτες, καθώς ακόμα και αν έχεις μπροστά μία μεγάλη παρέα μετά από ξενύχτι, δεν θα αργήσει να έρθει η σειρά σου.

Μία υπάλληλος της συγκεκριμένης αλυσίδας fast food όμως, αποκάλυψε μία απίστευτη παραγγελία που είχε γίνει στο κατάστημα που δούλευε, η οποία ξεπερνά κάθε φαντασία.

Όπως αναφέρει λοιπόν η Brittani Marie Curtis (@brittanicurtis23) στο video που ανέβασε στο TikTok, «έσκασε» μία τεράστια παραγγελία, η οποία ούτε λίγο ούτε πολύ, περιελάμβανε 6.400 τεμάχια.

Αναλυτική η παραγγελία

  • 1,600 McChicken sandwiches
  • 1,600 McDoubles
  • 3,200 cookies

Το συνολικό κόστος της παραγγελίας, ήταν στα 7.400 δολάρια, όμως το... κουφό ήταν άλλο. Ο συγκεκριμένος πελάτης ήθελε να είναι έτοιμη σε 4 ώρες.

Όπως εύκολα καταλαβαίνει κανείς, από τη στιγμή που το συγκεκριμένο κατάστημα των McDonald’s, δέχθηκε την συγκεκριμένη παραγγελία, οι υπάλληλοι έβγαλαν... φτερά προκειμένου να την ετοιμάσουν.

Και αν κρίνουμε από το 22 δευτερολέπτων video που ανέβηκε στο TikTok, τα κατάφεραν.