Ο κλόουν των Slipknot έσκισε τον τένοντά του πάνω στην σκηνή, αλλά συνέχισε απτόητος (vid)

Newsroom
Ο κλόουν των Slipknot έσκισε τον τένοντά του πάνω στην σκηνή, αλλά συνέχισε απτόητος (vid)
Ένα ατύχημα την ώρα του live είχε ο Shaw Crahan, ο περίφημος κλόουν των Slipknot.

Ο Shawn Crahan ντράμερ των Slipknot, γνωστός και ως κλόουν του δημοφιλούς αμερικανικού συγκροτήματος έσκισε έναν τένοντα στον δικέφαλο του ενώ ήταν στη σκηνή, σε μουσικό φεστιβάλ στο Λος Άντζελες.

Το ατύχημα του κλόουν συνέβη, όταν κατά την διάρκεια του σόου χτυπούσε ένα μεταλλικό βαρέλι με ένα ρόπαλο του μπέιζμπολ. Ο Crahan ανέβασε στον λογαριασμό του στο Instagram, ένα βίντεο την στιγμή που τραυματίζεται στο χέρι και γονατίζει σφαδάζοντας στους πόνους.

Ωστόσο, έπειτα από μερικά δευτερόλεπτα, έσφιξε τα δόντια, πήρε τις ανάσες του και συνέχισε να χτυπά το βαρέλι σαν να μην έχει συμβεί απολύτως τίποτα.

Ο σοβαρός τραυματισμός του πάντως, δεν του επέτρεψε να βρεθεί στο φεστιβάλ της Φλόριντα το επόμενο βράδυ, καθώς χρειάστηκε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στον δικέφαλο. «Κυρίες και κύριοι, αν κοιτάξετε προσεκτικά, θα εντοπίσετε το σημείο που ο κλόουν σκίζει τον τένοντα στον δικέφαλό του», έγραψε στο Instagram.

«Όπως καταλάβατε δεν ήμουν στη σκηνή στη Φλόριντα με τα αδέλφια μου και αυτό με στενοχωρεί. Έκανα εγχείρηση στο Λος Άντζελες, όλα πήγαν καλά και αναρρώνω. Δεν μπορώ να εκφράσω πόσο χαρούμενος και ευλογημένος αισθάνομαι που μπόρεσα να επιστρέψω στις περιοδείες μετά από όσα περάσαμε τα τελευταία δύο χρόνια. Υπόσχομαι ότι θα σας δούμε όλους πολύ σύντομα. Σας ευχαριστώ». πρόσθεσε στο μήνυμά του.