Άγριος τσακωμός οδηγών στο Πόρτλαντ: Του έβγαλε σπαθί και «απάντησε» με καραμπίνα (vid)

Newsroom
Άγριος τσακωμός οδηγών στο Πόρτλαντ: Του έβγαλε σπαθί και «απάντησε» με καραμπίνα (vid)
Τρομακτικές στιγμές από τον δρόμο του Πόρτλαντ στο οποίο η εγκληματικότητα αυξάνεται και οι αστυνομικοί είναι στο χαμηλότερο επίπεδο ποσοτικά από το 1989.

Η κατάσταση στο χιλιοταλαιπωρημένο από εγκληματικότητα Πόρτλαντ του Όρεγκον έχει ξεφύγει, με τους πυροβολισμούς και τις δολοφονίες να εκτινάσσονται στα ύψη αφού το αστυνομικό τμήμα της πόλης είδε τον προϋπολογισμό του να περικόπτεται κατά 15 εκατομμύρια δολάρια μετά τον θάνατο του Τζορτζ Φλόιντ. Με την εγκληματικότητα να αυξάνεται, καθείς φέρει πάνω του όπλο και μετά από έναν διαπληκτισμό στον δρόμο, μπορεί να το βγάλει έναντι του άλλου.

Αυτό ακριβώς έγινε μέσα στον δρόμο, μεταξύ δύο οδηγών που διαπληκτίστηκαν. Οι εικόνες είναι τρομακτικές. Ο ένας οδηγός κινήθηκε με… σπαθί έναντι του άλλου και το έστρεψε εναντίον του. φαίνεται πως δεν θέλει να το χρησιμοποιήσει αλλά για να τον φοβίσει.Ο άλλος οδηγός, δεν χάνει την ψυχραιμία του, μένει ακίνητος και του κάνει νόημα με το χέρι του να πάει προς τα πίσω.

Πηγαίνει εν τέλει πίσω στο αμάξι του ο οδηγός με το σπαθί στο χέρι, αλλά ο άλλος οδηγός, πηγαίνει γρήγορα στο πορτ μπαγκάζ του και βγάζει καραμπίνα. Εκεί κόβεται το βίντεο που τραβούσε ο οδηγός από το πίσω αυτοκίνητο, προφανώς έχοντας τρομοκρατηθεί και ο ίδιος. Δεν είναι γνωστό τι είδους όπλο έβγαλε από το αυτοκίνητο, αλλά οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης υπέθεσαν ότι ήταν ένα AK15.

Το βίντεο αυτό έρχεται την εβδομάδα που αποκαλύφθηκε ότι το αστυνομικό τμήμα του Πόρτλαντ έχει μόλις 788 αστυνομικούς, αριθμός που είναι ο χαμηλότερος από το 1989, όταν ο πληθυσμός της πόλης ήταν 35% χαμηλότερος.