Υπέρογκο ποσό σε δημοπρασία για τη μπάλα του «ναυαγού» Τομ Χανκς που ήταν ο μοναδικός του «φίλος»

Newsroom
Υπέρογκο ποσό σε δημοπρασία για τη μπάλα του «ναυαγού» Τομ Χανκς που ήταν ο μοναδικός του «φίλος»
Δημοπρατήθηκε ο «Γουίλσον», η μπάλα βόλεϊ, στην οποία ο Τομς Χανκς στην ταινία «Ναυαγός», είχε σχηματίσει ένα πρόσωπο με το αίμα του και αποτελούσε τον μοναδικό του «φίλο» στο νησί.

Η ταινία «Ναυαγός», αποτελεί την 3η καλύτερη ταινία για τον ίδιο τον πρωταγωνιστή, Τομ Χανκς, αλλά για πολλούς αποτελεί μία από τις κορυφαίες που έχουν παρακολουθήσει γενικά. Σίγουρα, αυτό ισχύει γι αυτόν που δημοπράτησε 308.000 δολάρια για να αγοράσει τον… Γουίλσον. Τη μπάλα βόλεϊ, στην οποία ο Τομς Χανκς στην ταινία, είχε σχηματίσει ένα πρόσωπο με το αίμα του και αποτελούσε τον μοναδικό του «φίλο» στο νησί που είχε ναυαγήσει, μετά την πτώση αεροπλάνου.

Αυτή η μπάλα που χρησιμοποιήθηκε στα γυρίσματα, όπως και χιλιάδες άλλα αντικείμενα ταινιών, φυσικά και κρατήθηκε όλα αυτά τα χρόνια και τη δημοπράτησαν πιάνοντας αυτό το υπέρογκο- για μια μπάλα- ποσό.

«Η υπόλευκη δερμάτινη μπάλα βόλεϊ είναι πολύ ταλαιπωρημένη προκειμένου να δημιουργήσει το εφέ μιας φθαρμένης, βρώμικης εμφάνισης. Υπάρχει ένα σκούρο καφέ και κόκκινο «πρόσωπο» στο μπροστινό μέρος, που αντιπροσωπεύει το ματωμένο αποτύπωμα του χεριού του Τσακ Νόλαντ.

Διαθέτει ένα ξεθωριασμένο ζευγάρι μάτια, μύτη και στόμα. Η κορυφή είναι σκισμένη και μια σειρά από κομμάτια καπνού αναπαράγουν την εμφάνιση των μαλλιών» ανέφερε η περιγραφή του Prop Store, του οίκου δημοπρασιών που την πούλησε.