Ο Randy Orton έσωσε αγοράκι που βρισκόταν στο πλήθος και κινδύνευσε με ασφυξία (vid)

Newsroom
Ο Randy Orton έσωσε αγοράκι που βρισκόταν στο πλήθος και κινδύνευσε με ασφυξία (vid)
Η παρέμβαση του Randy Orton αποδείχθηκε καταλυτική.

Το γύρο του κόσμου κάνει ένα βίντεο με πρωταγωνιστή τον πρωταθλητή του WWE, Randy Orton, ο οποίος βοήθησε ένα μικρό αγόρι που κινδύνευε και ενώ κανένας δεν το είχε πάρει χαμπάρι. Το βίντεο ανέβηκε από έναν θαυμαστή που βρέθηκε στο Μπέρμιγχαμ της Αγγλίας για να παρακολουθήσει τον Orton.

Ο πρωταθλητής έπειτα από έναν αγώνα του στην Utilita Arena έσπευσε στο τέλος να χαιρετήσει τον κόσμο, που προσπάθησε να πλησιάσει το κάγκελο για να ακουμπήσει τον Orton. Τότε εκείνος παρατήρησε ότι πίσω από το κάγκελο ήταν εγκλωβισμένο ένα αγοράκι που κινδύνευε με ασφυξία, καθώς ο κόσμος έσπρωχνε από πίσω για να πλησιάσει.

Ο 41χρονος παλαιστής αφού είδε το παιδί να κινδυνεύει, πέταξε τη ζώνη του πρωταθλητή στο έδαφος και άρχισε με τα χέρια του να σπρώχνει προς τα πίσω το πλήθος για να απελευθερωθεί ο μικρός. Στη συνέχεια έσκυψε και συνομίλησε λίγο με τον νεαρό θαυμαστή του.

Μάλιστα, ακούστηκε να λέει προς τον κόσμο ότι έπρεπε να πάνε πιο πίσω διότι ο μικρός δεν μπορούσε να αναπνεύσει. Πολλοί έσπευσαν να σχολιάσουν το βίντεο, επαινώντας την ενέργεια του Orton που απέτρεψε μια δύσκολη κατάσταση.

«Ο Orton είναι ήρωας. Ελπίζω όλος ο κόσμος να διδαχθεί από αυτό», σχολίασε κάποιος, ενώ άλλος έγραψε: «Πέταξε χωρίς να το σκεφτεί τη ζώνη του, δεν υπάρχει αμφιβολία πόσο σπουδαίος άνθρωπος είναι». Ένας τρίτος ανέφερε: «Μπράβο στον Orton που βοήθησε. Κάθε υπεύθυνος γονέας θα έκανε το ίδιο. Στοιχηματίζω ότι ήθελε να δώσει ένα μάθημα σε αυτούς τους ηλίθιους. Δεν θα τον κατηγορούσα».