Μαινόμενος ταύρος στην Κίνα πέταξε γυναίκα από το σκούτερ της και τραυμάτισε άλλους επτά ανθρώπους (vid)

Newsroom
Μαινόμενος ταύρος στην Κίνα πέταξε γυναίκα από το σκούτερ της και τραυμάτισε άλλους επτά ανθρώπους (vid)
Ένας ταύρος προκάλεσε το απόλυτο χάος σε κεντρικούς δρόμους της Κίνας.

Τον πανικό έσπειρε ένας ταύρος στην πόλη Γιουλίν της Κίνας, με την δράση του να έχει καταγραφεί σε βίντεο. Επτά άνθρωποι τραυματίστηκαν προτού η αστυνομία καταφέρει να τον περικυκλώσει και να τον σκοτώσει, πυροβολώντας τον.

Αρχικά στο βίντεο φαίνεται μια γυναίκα να βρίσκεται πάνω στο σκούτερ της μαζί με άλλα δίκυκλα δίπλα της και αυτοκίνητα που περίμεναν το σήμα του τροχονόμου για να περάσουν. Τότε εμφανίζεται ο μαινόμενος ταύρος, ο οποίος χτυπά με δύναμη τη γυναίκα και την πετάει στο έδαφος, μπροστά στους σοκαρισμένους οδηγούς και στον τροχονόμο.

Στη συνέχεια ο ταύρος τρέχει και σε ένα άλλο πλάνο εμφανίζεται μέσα σε ένα κατάστημα, στο οποίο βρίσκεται ένας άνδρας που τρέχει τρομοκρατημένος για να γλιτώσει. Στο τελευταίο μέρος του βίντεο, το ζώο είναι περικυκλωμένο σε κεντρικό δρόμο από οχήματα της αστυνομίας, με τους αστυνομικούς να τον πυροβολούν και να τον σκοτώνουν. Λίγο αργότερα ένα όχημα μεταφέρει το πτώμα του ταύρου.

Σύμφωνα με τις αρχές, επτά άνθρωποι τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, χωρίς ωστόσο να κινδυνεύει η ζωή κανενός. Η αστυνομία διερευνά την υπόθεση προκειμένου να εντοπίσει ποιος είναι υπεύθυνος για την απόδραση του ταύρου.