Ενοχλήθηκε ο Γιώργος Μαυρίδης: «Τον Σάκη Τανιμανίδη γιατί δεν τον ρωτάτε ποτέ;» (vid)

Newsroom
Ενοχλήθηκε ο Γιώργος Μαυρίδης: «Τον Σάκη Τανιμανίδη γιατί δεν τον ρωτάτε ποτέ;» (vid)
Μια ερώτηση σχετικά με τον Σάκη Τανιμανίδη φάνηκε να ενοχλεί τον Γιώργο Μαυρίδη.

Ο Γιώργος Μαυρίδης μίλησε στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1 για το νέο πρότζεκτ που ετοιμάζει τηλεοπτικά, το World Party, το ελληνικό metoo και εξήγησε τον λόγο που δεν έχει κάνει καριέρα. Ωστόσο, η τελευταία ερώτηση φάνηκε να μην του αρέσει και πολύ.

«Μετά από τόσο καιρό, μετά από τόσα χρόνια, θα ήθελες να κάνεις ένα remake με τον Γιώργο και τον Σάκη;», ρώτησε ο Γρηγόρης Μπάκας και ο Γιώργος Μαυρίδης απάντησε: «Να σου κάνω μια ερώτηση; Τον Σάκη γιατί δεν τον ρωτάτε ποτέ»;

Μετά την προβολή του βίντεο, η Φαίη Σκορδά σχολίασε: «Η απάντηση υπάρχει. Γιατί ο Σάκης Τανιμανίδης έχει μεγαλύτερη τηλεοπτική εμπειρία, είναι παρουσιαστής. Γι’ αυτό τον λόγο γίνονται περισσότερο ερωτήσεις στον Μαυρίδη. Δεν θεωρείται ο Γιώργος Μαυρίδης παρουσιαστής. Ο Τανιμανίδης όμως θεωρείται παρουσιαστής και γι’ αυτό τον λόγο προφανώς γίνεται αυτή η ερώτηση».

Και συμπλήρωσε: «Ο Μαυρίδης με τα χρόνια έχει αποδείξει με τις πράξεις τους και με αυτά που έχει κάνει, έχει αποδείξει ποιος είναι. Είναι ένα παιδί πολύ καλό, αυτά που λέει τα πιστεύει, έχει τεράστιο έργο στη Θεσσαλονίκη και δεν είναι η ψωνάρα που λέει είμαι παρουσιαστής».