Ο θρύλος πίσω από την επιτυχία του Χρήστου Κυριαζή «Έχω κλάψει» για τον έρωτα με την Βάνα Μπάρμπα (vid)

Newsroom
Ο θρύλος πίσω από την επιτυχία του Χρήστου Κυριαζή «Έχω κλάψει» για τον έρωτα με την Βάνα Μπάρμπα (vid)
Ο Χρήστος Κυριαζής «είχε κλάψει» για την Βάνα Μπάρμπα.

Ο Χρήστος Κυριαζής πέθανε τα ξημερώματα της Τετάρτης (10/11) έπειτα από σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε, αφήνοντας παρακαταθήκη τα ερωτικά του τραγούδια. Ο αγαπημένος τραγουδιστής συνδεόταν με μια πολύχρονη φιλία με τη Βάνα Μπάρμπα.

Αρκετά χρόνια πριν όμως, οι δυο τους υπήρξαν ζευγάρι. Ήταν μαζί για δύο χρόνια και σύμφωνα με τον αστικό μύθο το τραγούδι «Έχω κλάψει» γράφτηκε για εκείνη. Πρόκειται για ένα κομμάτι, με το οποίο ο καλλιτέχνης εκφράζει με τον πιο γλυκόπικρο πόνο την ερωτική απογοήτευσή του. Το τέλος μιας σχέσης που έζησε έντονα.

«Ήμασταν μαζί δύο χρόνια περίπου. Έχω να θυμάμαι υπέροχα πράγματα και χαθήκαμε, όταν μου έφερε το καροτσάκι για την κόρη μου. Πέρασα υπέροχα. Για μένα ήταν από τις πιο ωραίες μου σχέσεις. Τον αγαπάω βαθιά και οι άνθρωποι που αγαπιούνται, στην ουσία δεν χωρίζουν ποτέ. Γι’ αυτό είναι καλύτερα να έχουμε ποιοτικές σχέσεις και όχι ποσοτικές», έχει δηλώσει η Βάνα Μπάρμπα για τον Χρήστο Κυριαζή σε παλαιότερη συνέντευξή της.

Μάλιστα, πριν από πέντε χρόνια στις 12 Νοεμβρίου 2016, ο Χρήστος Κυριαζής είχε εμφανιστεί στο «Anodos Live Stage» και είχε τραγουδήσει το «Έχω κλάψει» μαζί με την Βάνα Μπάρμπα που είχε ανέβει μαζί του στη σκηνή...