Πυροβολισμοί στο Χαλάνδρι: Η δράστις είναι η βιολογική μητέρα του παιδιού που μεγάλωνε το θύμα με τη σύζυγό του

Newsroom
Πυροβολισμοί στο Χαλάνδρι: Η δράστις είναι η βιολογική μητέρα του παιδιού που μεγάλωνε το θύμα με τη σύζυγό του
Η γυναίκα από την Αλβανία είπε στην αστυνομία πως είναι η βιολογική μητέρα του παιδιού και το θύμα είναι σύμφωνα με μια γειτόνισσα ο βιολογικός πατέρας. Στο «Γ. Γεννηματάς» ο Έλληνας γιατρός.

Αρχίζει να ξετυλίγεται το κουβάρι από το περιστατικό με τους πυροβολισμούς στο Χαλάνδρι και συγκεκριμένα στην οδό Ζαν Μωρέας, ύστερα από τα πρώτα λόγια της γυναίκας, που πυροβόλησε δύο φορές τον άτυχο άντρα έξω από δημοτικό σχολείο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο άτυχος άντρας ήταν ζωντανός όταν τον παρέλαβε το ασθενοφόρο και τον μετέφερε στο «Γεώργιος Γεννηματάς».

Η δράστις από την Αλβανία, η οποία στεκόταν πάνω από τον άντρα κρατώντας το όπλο στα χέρια της, όταν παραδόθηκε στην αστυνομία, είχε γεννήσει πριν από 12 χρόνια ένα παιδάκι μαζί με τον άτυχο άντρα από την Ελλάδα, γιατρό στο επάγγελμα και δη οφθαλμίατρο.

«Είμαι η βιολογική μητέρα» ήταν τα λόγια της στους αστυνομικούς που είπε η δράστις, η οποία μιλάει ακατάληπτα και δεν είναι σε καλή ψυχολογική κατάσταση.

Οι λόγοι για τους οποίους πυροβόλησε τον γιατρό πέντε φορές, δεν έχουν εξακριβωθεί ακόμα. Το παιδί μεγάλωνε μαζί με τον βιολογικό του πατέρα και τη σύζυγό του και σύμφωνα με μαρτυρία μιας γειτόνισσας τους, η γυναίκα από την Αλβανία που είναι η βιολογική μητέρα του παιδιού, είχαν προστριβές και επί μια εβδομάδα την έβλεπαν έξω από το σπίτι του θύματος.