Μπαργούμαν κατέγραψε πελάτη που ζητούσε να δει τα πόδια της (vid)

Newsroom
Μπαργούμαν κατέγραψε πελάτη που ζητούσε να δει τα πόδια της (vid)
Άναυδη έμεινε μια μπαργούμαν στις ΗΠΑ στο αίτημα ενός πελάτη.

Σοκ προκάλεσε σε μια μπαργούμαν στις ΗΠΑ, το... θράσος ενός πελάτη. Μάλιστα, θέλησε να μοιραστεί την εμπειρία της, ανεβάζοντας το βίντεο από το περιστατικό που της έτυχε στο TikTok.

Η 22χρονη Κέιλα Έλικ από το Τέξας ανέβασε το παρακάτω βίντεο με τη λεζάντα «ήταν 10 το πρωί». Σε αυτό έχει ηχογραφήσει τη συνομιλία της με έναν πελάτη την ώρα που αυτή βρίσκεται πίσω από το μπαρ. Κάποια στιγμή, ο άντρας της ζητά να του δείξει τα πόδια της.

«Μπορώ να δω τα πόδια σου μόνο για μια φορά;», της λέει ο πελάτης, ο οποίος δεν φαίνεται στο βίντεο παρά μόνο ακούγεται. Τότε η Έλικ του απαντά ξαφνιασμένη: «Τι να δεις;», με τον άντρα να επαναλαμβάνει: «Τα πόδια σου». Απορημένη η Έλικ τον ρωτά: «Τα πόδια μου;».

Στη συνέχεια η 22χρονη μπαργούμαν σηκώνει ελαφρώς τα πόδια της αλλά εκείνος της λέει: «Όχι, αυτά είναι τα παπούτσια σου». Τότε η Έλικ του ξεκαθαρίζει ότι δεν πρόκειται να του δείξει τα πόδια της.

@chickfillkayyy it was 10 am #bartender ♬ original sound - kayla elick

Το βίντεο έχει συγκεντρώσει 3,8 εκατομμύρια προβολές και πάνω από 345.000 likes, με τους χρήστες του TikTok να σχολιάζουν την παράξενη συμπεριφορά του πελάτη.

«Μερικοί τύποι στις μέρες μας έχουν πολύ θράσος. Συνήθως ντρέπομαι να ζητήσω ακόμα και χαρτοπετσέτες σε ένα μπαρ», σχολίασε κάποιος», ενώ ένας άλλος έγραψε: «Λυπάμαι που το πέρασες αυτό».

Πάντως, υπήρξαν και εκείνοι που είπαν στην Έλικ ότι θα έπρεπε να του είχε ζητήσει χρήματα. Μάλιστα, σε ένα από τα σχόλια που απάντησε η 22χρονη αποκάλυψε: «Μου είπαν να τον χρεώσω 100 δολάρια, αλλά αυτός δεν πλήρωσε ούτε καν την σόδα του».