Συνελήφθη κι άλλος ανήλικος από τη συμμορία του Κολωνού που έβγαζε μαχαίρι: Βαρούσε τους αστυνομικούς κατά τη σύλληψή του (vids)

Newsroom
 Συνελήφθη κι άλλος ανήλικος από τη συμμορία του Κολωνού που έβγαζε μαχαίρι: Βαρούσε τους αστυνομικούς κατά τη σύλληψή του (vids)
Ο 15χρονος μάλιστα, κάτοικος Κολωνού και αλβανικής υπηκοότητας, φέρεται να είναι εκείνος που κρατούσε το μαχαίρι μέσα στο ΕΠΑΛ.

Ακόμα ένας ανήλικος, μέλος της συμμορίας «Colonos Hools Family» που σκορπούσε τον τρόμο σε Άγιο Παντελεήμονα, Σεπόλια, Κολωνό, προχώρησαν οι Αρχές. Ο 15χρονος μάλιστα, κάτοικος Κολωνού και αλβανικής υπηκοότητας, φέρεται να είναι εκείνος που κρατούσε το μαχαίρι μέσα στο ΕΠΑΛ, με το οποίο τραυμάτισε 16χρονο μαθητή και κατά τη διαδικασία σύλληψής του στην οικία του, αντιστάθηκε σθεναρά με μπουνιές και κλωτσιές στους αστυνομικούς, όπως ανέφερε ο Alpha.

Ο 15χρονος φέρεται να ομολόγησε τη συμμετοχή του στη συμμορία που, μεταξύ άλλων, μαχαίρωσε τέσσερις φορές 16χρονο μαθητή στο προαύλιο του ΕΠΑΛ στις 25 Οκτωβρίου.

Η μητέρα του 16χρόνου θύματος μιλώντας στο LIVE NEWS ανέφερε: «Το παιδί είναι καλά, είναι καλά, ευτυχώς που μου το φύλαξε ο Θεούλης. Ήτανε 4 μαχαιριές, ήτανε στο νοσοκομείο 5 μέρες. Βέβαια φοβηθήκαμε, ένα αθώο παιδί, ένα αθώο παιδί πήγαν να σκοτώσουν. Πήγε να χωρίσει ένα φίλο του, πήγε με λόγια και πήγαν να του ρίξουν μπουνιά. Είναι και μέσα από το σχολείο παιδιά».