Ο φωτορεπόρτερ Ορέστης Παναγιώτου τραυματίστηκε σοβαρά από την «Αύρα»

Newsroom
Ο φωτορεπόρτερ Ορέστης Παναγιώτου τραυματίστηκε σοβαρά από την «Αύρα»
Τον σοβαρό τραυματισμό του φωτορεπόρτερ, Ορέστη Παναγιώτου κατήγγειλε η Ένωση Φωτορεπόρτερ Ελλάδος.

Τελικά δεν ήταν μόνο ο εποχικός πυροσβέστης που τραυματίστηκε σοβαρά κατά την διάρκεια των χθεσινών επεισοδίων έξω από το Υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας.

Όπως καταγγέλλει η ΕΦΕ, την ώρα που ο φωτορεπόρτερ Ορέστης Παναγιώτου έκανε την δουλειά καταγράφοντας όλα όσα γίνονται, δέχθηκε νερό με πίεση από την «Αύρα» με αποτέλεσμα να χάσει την ισορροπία του και να τραυματιστεί στο πόδι.

Διαβάστε την ανακοίνωση-καταγγελία της Ένωσης Φωτορεπόρτερ Ελλάδος: «Κατά την διάρκεια των επεισοδίων που διαδραματίστηκαν στην συγκέντρωση των εποχιακών πυροσβεστών σήμερα στην Αθήνα , ο συνάδελφος Ορέστης Παναγιώτου φωτορεπόρτερ του ΑΠΕ και μέλος της εξελεγκτικής επιτροπής της ΕΦΕ , τραυματίστηκε (δεν υπάρχει η ακριβής ιατρική εκτίμηση έως αυτή την ώρα) από το ειδικό όχημα της Αστυνομίας με τον εκτοξευτήρα νερού, κατά την στιγμή της ριψης του νερού σε ομάδα διαδηλωτών.

Ο συνάδελφος την στιγμή εκείνη βρισκόνταν στο συγκεκριμένο σημείο που επιλέγει απο το χειριστή του οχήματος με αποτέλεσμα να απολέσει την ισορροπία του και να τραυματιστεί στο πόδι, με τις πρώτες (πάντα ανεπίσημες) εκτιμήσεις να τον δείχνουν ιδιαίτερα σοβαρό. Η ΕΦΕ αφού του ευχηθεί περαστικά ελπίζοντας τα αποτελέσματα να δείξουν το ακριβώς αντίθετο από τις πρώτες εκτιμήσεις, δηλώνει την πλήρη συμπαράσταση στο μέλος της ΕΦΕ και της εξελεγκτικής επιτροπής».