Παίκτης του Ρουκ Ζουκ περιγράφει την λέξη «σεντόνι»: «Τι δεν κουνάνε ποτέ στην Τούμπα;» (vid)

Newsroom
Παίκτης του Ρουκ Ζουκ περιγράφει την λέξη «σεντόνι»: «Τι δεν κουνάνε ποτέ στην Τούμπα;» (vid)
Ο παίκτης του Ρουκ Ζουκ κατάφερε να περιγράψει ποδοσφαιρικά την λέξη «σεντόνι».

Οι παίκτες στο τηλεπαιχνίδι του ΑΝΤ1 «Ρουκ Ζουκ» έχουν χαρίσει πολλές στιγμές γέλιου στους τηλεθεατές με τις επικές περιγραφές τους.

Κάποιες φορές οι περιγραφές τους είναι... «πονηρές», κάποιες άλλες εντελώς ακαταλαβίστικες, όμως αρκετά συχνά είναι ποδοσφαιρικές.

Όπως για παράδειγμα στο σημερινό (5/11) επεισόδιο, όπου οι παίκτες της μιας ομάδας έπρεπε να περιγράψουν την λέξη «σεντόνι».

Τότε ένας εξ' αυτών περιγράφοντας την λέξη είπε στον συμπαίκτη του «τι δεν κουνάνε ποτέ στην Τούμπα;».

Εκείνος απάντησε, «την σημαία, το πανό» με τον συμπαίκτη του να λέει «όχι, Champions League. Τι ωραία που θα τεντώνει μέσα στην Τούμπα το...».

Τότε έλαβε την σωστή απάντηση που ήταν το «σεντόνι».

Μάλιστα η ποδοσφαιρική περιγραφή δεν σταμάτησε εκεί, αφού ο παίκτης που πήρε την σκυτάλη για να περιγράψει την λέξη είπε στον επόμενο: «Όχι Παναθηναϊκός» και ακολούθησε ο εξής διάλογος:

-Ολυμπιακός, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ

-Ναι, ποτέ

-Πρωτάθλημα, Champions League, Eυρώπη...

Ωστόσο δεν πρόλαβε να βρει την λέξη καθώς τελείωσε ο χρόνος.

Λίγο νωρίτερα, ο παίκτης που δεν βρήκε την λέξη είχε αναφέρει πως είναι Ολυμπιακός και έχει συγκεκριμένα... γούρια όταν παίζει η ομάδα του στο μπάσκετ.

Αξίζει να σημειωθεί πως πρόσφατα σε ένα επεισόδιο του συγκεκριμένου τηλεπαιχνιδιού οι παίκτες έπρεπε να βρουν μία λέξη και χρησιμοποιήθηκε το όνομα του ΠΑΟΚ για να συνδεθεί με την Βουλγαρία. Κάτι που είχε προκαλέσει την έντονη αντίδραση του «δικεφάλου», απαντώντας με εξώδικο κατά του ΑΝΤ1.

Ο ΑΝΤ1 απάντησε μεταξύ άλλων πως «η ατυχής διατύπωση ενός συμμετέχοντος στο επεισόδιο της εκπομπής «Rouk Zouk» που προβλήθηκε την Τρίτη 19 Οκτωβρίου, όχι μόνο δεν αντιπροσωπεύει τις αρχές μας, αλλά αποδοκιμάζεται πλήρως από τον ANT1».