Οι εποχικοί πυροσβέστες την «έπεσαν» στον επικεφαλής της ΕΛ.ΑΣ.: «Μπράβο αστυνόμε, συγχαρητήρια» (vid)

Newsroom
Οι εποχικοί πυροσβέστες την «έπεσαν» στον επικεφαλής της ΕΛ.ΑΣ.: «Μπράβο αστυνόμε, συγχαρητήρια» (vid)
Οι εποχικοί πυροσβέστες που συγκεντρώθηκαν με κύριο αίτημα τη μονιμοποίησή τους, οργισμένοι έκαναν τα παράπονά τους στον επικεφαλής της αστυνομίας που βρέθηκε στη Κηφισίας για την αστυνομική βία.

Οργή, αγανάκτηση και θυμό έχει προκαλέσει σε όλη την κοινωνία η συμπεριφορά της αστυνομίας στους εποχικούς πυροσβέστες που συγκεντρώθηκαν μπροστά από το κτίριο της Πολιτικής Προστασίας στην Κηφισίας, ωστόσο τα ΜΑΤ τους «έπνιξαν» στα χημικά- με αποτέλεσμα να ακρωτηριαστεί στο δάκτυλο ένας πυροσβέστης- ενώ τους απώθησαν με την «Αύρα», ρίχνοντάς τους νερό.

Οι εποχικοί πυροσβέστες που συγκεντρώθηκαν με κύριο αίτημα τη μονιμοποίησή τους, οργισμένοι έκαναν τα παράπονά τους στον επικεφαλής της αστυνομίας που βρέθηκε στη Κηφισίας.

Όπως ακούγεται στο βίντεο του Newpost GR, οι πυροσβέστες, που το καλοκαίρι είναι ήρωες, αλλά τώρα τους πέταγαν δακρυγόνα, λένε στον επικεφαλής της ΕΛ.ΑΣ.: «Μπράβο αστυνόμε, συγχαρητήρια» σε ειρωνικό φυσικά ύφος, για την απαράδεκτη και επιθετική συμπεριφορά που είχε η αστυνομία και απέναντι στους πυροσβέστες.